Деревляний + Кайда + Заставний = 5 мажоритарних округів Тернопільщини

Поділитися

Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” на парламентські вибори 2012 року піде як окрема політична партія, а на мажоритарні округи на Тернопільщині на вибори будуть погоджені кандидатури від трьох політичних сил: партій “Батьківщина”, “Свобода” і “Фронт змін”. Про це заявив на прес-конференції у Тернополі голова Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”, народний депутат України Василь Деревляний.
Як повідомив журналістам Василь Деревляний, перемовини з керівниками Тернопільських обласних організацій партій “Фронт змін” і “Свобода” Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” вже веде. Наразі йдеться про узгодження позицій в районах. Щодо мажоритарних виборчих округів, то їх межі на Тернопільщині ще чітко не визначені. По округу чи у списку буде балотуватись наступного року до Верховної ради Василь Деревляний ще не знає, але, запевняє, кандидати-мажоритарники від “Свободи”, “Фронту змін” і “Батьківщини” конкурентами на майбутніх виборах не будуть.

Василь ДЕРЕВЛЯНИЙ  голова Тернопільської облорганізації ВО “Батьківщина”, народний депутат України каже: “Три наших політичних сили, ми маємо виставити 5 кандидатів-вихідців з Тернопільщини, але таких, за яких не буде встидно, щоб нам завтра ніхто зауважень не робив. Я буду іти там, як і де скаже партія, тобто скаже іти в списку – буду в списку.
– Я хочу, щоб всі чітко зрозуміли: по кожному округу буде висунутий лише один кандидат від 3 політичних сил, тобто якщо по округу якомусь йде представник “Свободи”, то там не будуть висунуті ні з “Батьківщини”, ні від “Фронту змін”.

www.tv4.te.ua

2617 осіб на Тернопільщині захворіло на грип, але до епідемії грипу дуже далеко

Юрій Чижмарь про 2011 рік