До лікаря на прийом через Інтернет, або В Тернополі можливо все

Поділитися

 В Тернопільській комунальній поліклініці №1 запроваджено електронну реєстратуру.

Начальник міського управління охорони здоров’я Ростислав Левчук повідомив, що це перша в Україні система електронної реєстрації, запроваджена в комунальній лікарні. “Такі системи є у приватних клініках у Києві, зараз планують її запровадити у державних медзакладах Москви. Пілотний проект, який ми сьогодні запускаємо в Тернополі, – перший в Україні серед комунальних лікарень”, — запевнив начальник управління.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра запевнив, що електронна система допоможе уникнути черг в поліклініці, а також впорядкувати роботу лікарів.

“Окрім цього, ми уже вдосконалили документообіг. Адже якщо в поліклініці до запровадження системи було 90 тисяч особових карточок пацієнтів, то тепер є лише 50 тисяч облікових записів. Бо виявилося, що частина карток — це були “мертві душі”, ще частина — “дублери”, тобто на одну людину було кілька карток”, — розповів заступник міського голови.

За даними представників компанії Web Advancers, яка розробила систему, тепер мешканці Центру, який обслуговує поліклініка №1, зможуть записатися на прийом до лікаря на конкретну годину за допомогою інтернету. Старші люди, у яких немає інтернету, зможуть зробити те саме, зателефонувавши в реєстратуру, їхні дані тоді в електронну систему введуть реєстратори.

Джерело:  УНІАН

Юлію Тимошенко судить суддя із Тернополя

На Тернопільщині посеред смітника знайшли масове поховання євреїв