Гоч і реформи медицини: реалії та перспективи

Поділитися

 Заступник голови Тернопільської ОДА  Петро Гоч провів нараду за участі працівників медичної галузі нашого краю. На ній йшлося про етапи в реформуванні первинної та вторинної ланки медицини, забезпечення медикаментами районні лікарні, оснащення медичних закладів та нововведення у даній сфері на території Тернопільщини.

Начальник  головного управління охорони здоров’я ТОДА Михайло Буртняк відзначив, що область цілком готова до впровадження усіх етапів реформування медицини. «Ми реформуємо галузь згідно загальнодержавної концепції, відтак є багато позитивних зрушень, про які вже говорилося, – сказав Михайло Буртняк.

За словами Петра Гоча, вже сьогодні помітні позитивні зрушення у процесі реформування первинної ланки медицини: «Це і реконструкція ФАпів, оснащення їх сучасною технікою та облаштування кімнат для проживання студентів – інтернів, запис до лікаря через Інтернет, так званий електронний запис, функціонування на теренах міста напевно єдиної в Україні Університетської лікарні, оснащеної сучасною технікою і високопрофесійним персоналом і так далі». Заступник голови Тернопільської ОДА також зауважив, що першочерговим завданням для влади на даний момент є продовження процесу реформування і детальний моніторинг усіх його етапів.

JazzBez Ternopil 2011. День перший – “Levity” Poland (відео)

У Тернополі завершився відкритий чемпіонат з плавання