У Тернополі завершився відкритий чемпіонат з плавання

Поділитися

У Тернопільській ДЮСШ №2 пройшов відкритий чемпіонат міста та області з плавання пройшов у Тернопільській ДЮСШ №2, який був присвячений 20-річчю Збройних Сил України.

14 команд з восьми українських міст взяли участь у «водних» змаганнях. Варто зазначити, що всього у чемпіонаті взяли участь 250 юних спортсменів. Школярі двох вікових груп – старшої (9-11 клас) та молодшої (8-й клас та молодші за бажанням тренера) змагалися та титул найкращого. Та за результатами запливів у кожному виді програми та віковій групі визначали аж по три призових місця. Таким чином медалями, грамотами та призами нагородили понад 120 юних спортсменів.

За хорошою традицією відкритого чемпіонату міста та області з плавання, нагороди за абсолютно кращий результат вручають двом спортсменам – юнаку та дівчині. Цьогоріч найпочесніші відзнаки, а це Кубки Тернопільського обласного військового комісара, отримали тернополянка Яна Романюк та рівненський хлопець Дмитро Демчук.

За словами директора ДЮСШ №2 Юрія Сидоряка, цього річ для плавунів і їх наставників припадає одразу дві урочисті дати – 5-річчя започаткування чемпіонату та річниця Збройних сил України.

Гоч і реформи медицини: реалії та перспективи

Грузини обіцяють налагодити тісну співпрацю з Тернопільщиною