Компанія «Київстар» облаштувала мультимедійну кімнату в Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центрі для дітей з порушеннями опорно-рухового аппарату

Поділитися

Окрім того, представлено було серію профорієнтаційних відео майстер-класів. Хто не знає про що йдеться, може подумати – а що тут такого. Щоб зрозуміти значення новинки, треба було бачити очі і зацікавленість діток-вихованців цього центру. Що ж вони таке побачили?- запитає особливо критичний читач. Надію! Реалізовану мрію!!! Школярам показали молодих людей, які досягли в житті певних вершин незважаючи на вади зі своїм здоров’ям.


У прес-релізі компанії йдеться, що ця акція відбулася в рамках комплексної благодійної ініціативи «Київстар» «Для людей, для країни!» з метою всебічного розвитку та профорієнтації молоді з порушеннями опорно-рухового апарату. Спілкуючись з менеджером зі зв’язків з громад кістю компанії «Київстар» Віктором Гальчинським, «Про все» дізналася, що компанія системно допомагає людям з особливими потребами та дітям, позбавленим батьківського піклування, літнім людям і ветеранам. У цьому році «Київстар» обладнав мультимедійні кімнати в 10 школах-інтернатах для дітей з особливими потребами та створив серію відео майстер-класів з професійної орієнтації для дітей з порушенням опорно-рухового апарату.
Не можемо не зазначити, що окрім технічної новинки, яка у цивілізованому світі є необхідністю, компанія подарувала тернопільським дітлахам змістовну театральну виставу «Новорічний лист». І хоч усі ролі у виставі зіграли звичайні працівники Львівської філії компанії «Київстар» (та троє їхніх дітей), а не професійні актори, забава вдалася на славу! Завдяки адаптованим монологам, оригінальній музиці та пісням і яскравим декораціям, вистава «Новорічний лист» стала справжньою та захоплюючою казкою для дітей. До постановки були залучені професіонали Національного академічного українського драматичного театру ім. Марії Заньковецької. Авторами сценарію є Богдан Ревкевич та Наталя Воймук, музику написав відомий львівський композитор Юрій Саєнко.
Автор цих рядків планував зняти «кілька кадрів» театрального дійства і піти у своїх справах, але цікава і змістовна гра акторів настільки сподобалась, що не завважив, як вистава промайнула на одному подиху.

У Росії відбудеться “помаранчева революція”?

Художники України для “Бучача”