Куди Гоч віддасть “гуманітарку” з-за кордону?

Поділитися

 Сьогодні відбулося чергове засідання комісії з питань гуманітарної допомоги при обласній державній адміністрації. Її провів заступник голови облдержадміністрації Петро Гоч, під головуванням якого на комісії було розглянуто 17  питань щодо  визнання вантажів, які надходять з-за кордону гуманітарною допомогою, а також питання надання та розподілу гуманітарної допомоги.

В ході засідання з’ясувалося, що така допомога потрібна як благодійним організаціям, так і незабезпеченим громадянам, які просять допомоги у церквах Тернопільщини.  Зокрема, серед тих, хто звернулися з проханням про визнання вантажів гуманітарною допомогою, –    Помісна Церква Християн Віри Євангельської з м. Кременця,  Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня, Тернопільська обласна громадська організація «Благодійність», помісній Церкві Євангельських Християн-Баптистів м. Тернопіль.

З розглянутих питань ухвалено рішення,  відповідно до чинного законодавства, надіслати матеріали для розгляду в Комісію з питань гуманітарної допомоги при Кабінеті Міністрів України, після чого благодійники та волонтери  Тернопілля зможуть забезпечити потребуючих необхідними речами.

Лілія Куленич

Тож бути чи не бути тернопільському професійному футболу?

За минулу добу на Підгаєччині – два ДТП