Мер Києва відмовився від зеленого “тернопільського нещастя”

Поділитися

На Майдані Незалежності в Києві запалила вогні Головна ялинка України. Участь у церемонії взяв президент Віктор Янукович.

За словами начальника Головного управління культури і мистецтв Київської міської адміністрації Світлани Зоріної, ялинка витримана у стилі Євро-2012. Зокрема, цьогоріч на ній немає м’яких та паперових іграшок, лише різнокольорові гірлянди та навіть електронні табло, на яких відображається символіка національна та чемпіонату з футболу Євро 2012. Цьогоріч в столиці вперше встановлено штучну ялинку. Вона екологічно чиста, безпечна для мешканців, адже виготовлена з вогнетривких, волого- і морозостійких матеріалів. Водночас стало відомо, що головну ялинку країни 2013 року створюватимуть самі українці. Про проведення відповідного конкурсу оголосив сьогодні голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов. За його словами, після закінчення новорічних свят на пошту столичної адміністрації можна буде відправляти власні ідеї щодо дизайну новорічної ялинки. Найкращу роботу визначать у вересні наступного року, повідомив Олександр Попов.

Російський мільярдер Михайло Прохоров під час виборів президента Росії виконуватиме роль головного опозиціонера за погодженням зі штабом Путіна

Юридичні ледацюги, в тім числі й з Тернополя, обійдуться у мільярд гривень!