Міліціонери Тернопільщини подались у артисти?

Поділитися

 Проводити напередодні Дня міліції огляд-конкурс аматорського мистецтва колективів служб і підрозділів органів внутрішніх справ стало доброю традицією, яка допомагає виявляти яскраві таланти серед правоохоронців та їхніх родин. Цьогорічний творчий захід, шістнадцятий за рахунком, тернопільські міліціонери організували у Кременецькому будинку культури. Вперше такий захід міліція проводить не в обласному, а у районному центрі.   Склад журі, яке прискіпливо оцінювало виступи конкурсантів-правоохоронців, вперше очолив народний артист України Степан Гіга. Відомий виконавець був вражений рівнем представлених номерів. Він зізнався, що не очікував побачити такої творчості та майстерності.

Колектив, який представляв обласне управління міліції, знаний далеко за межами області і навіть держави. Йому аплодували глядачі відомого фестивалю «Слов’янський базар», свою творчість артисти в погонах демонстрували на столичній сцені Палацу культури «Україна». Два роки тому почесне третє місце вони завоювали під час проведення фестивалю “Міліцейські зорі” у Львові. Підкорити сцену районного будинку культури, а також скористатися можливістю вийти у фінал і взяти участь у святковому концерті до Дня міліції, до Кременця з’їхалися творчі колективи з 16 районів. Огляд був яскравим та багатим на нові номери, творчі задуми.

У номінації «Золотий голос» переможницею стала співробітниця обласного управління міліції Оксана Сновида. «Срібним голосом» журі одноголосно визнало лікаря медичної служби УМВС Павла Поляцка.
Конкурсантів оцінювали за такими критеріями, як тематика твору, художній рівень репертуару, виконавська майстерність, сценічна культура.

Підсумовуючи результати творчих змагань, було відзначено ті райвідділи, які дбають не лише про професіональне зростання співробітників, а й не забувають про прекрасне, духовне – підтримують «вогник аматорства». Найкращими серед них, за оцінками журі, стали працівники Кременецького райвідділу міліції. Вони демонстрували високий рівень виконавської майстерності. На другу сходинку піднялися ветерани та співробітники з Тернопільського райвідділу. Традиційно порадував глядачів прекрасним виконанням пісень хор працівників, ветеранів та пенсіонерів із Бережанського району, які зайняли третє місце.

Народний артист України Степан Гіга разом із начальником обласного управління міліції, генерал-майором Федором Бортняком нагородили кращих аматорів огляду-конкурсу грамотами та подарунками. Керівник обласного УМВС також подякував голові районної держадміністрації Ігорю Михальчуку та меру Кременеця Олексію Ковальчуку за сприяння та допомогу в організації конкурсу. На завершення творчого дійства відбувся великий гала-концерт переможців. Присутніх своїми піснями також порадував народний артист України Степан Гіга.

Реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року розпочнеться 1 січня, а завершиться 20 лютого

Залишки Другої світової знову знайшли у Тернополі