Залишки Другої світової знову знайшли у Тернополі

Поділитися

 Минулої доби в м. Тернопіль під час проведення дорожніх робіт по вул. Гайовій, 16 на відкритій території було виявлено одну  ручну гранату РГ-33, та один снаряд 100 мм часів Другої світової війни. Про небезпечну знахідку рятувальників повідомив черговий міліції. Сьогодні, 05.12.2011 року групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону  вибухонебезпечні предмети буде знешкоджено.

З метою недопущення вибуху під час проведення земельних робіт, групою піротехнічних робіт Управління надаються послуги щодо обстеження території  на наявність вибухонебезпечних предметів.

 УМНС в Тернопільській області інформує: якщо ви знайшли предмет, який зовні нагадує боєприпаси або є невідомим, не торкайтеся його. Ступінь небезпеки вибухонебезпечних речей можуть визначати тільки професійні піротехніки. Саме вони й приймають рішення про подальшу долю підозрілих предметів.

Місце, де виявлено небезпечну знахідку, варто обгородити та організувати його охорону, щоб ніхто не зміг на неї випадково наткнутися. Слід припинити будь-які сільськогосподарські чи інші роботи на цій ділянці. Про підозрілий предмет необхідно терміново повідомити підрозділ МНС, зателефонувавши за номером 101. Дзвінки з мобільного на короткий номер є безкоштовними.

Міліціонери Тернопільщини подались у артисти?

Найбільший в історії Словаччини страйк лікарів завершився досягненням компромісу