Найкращу книгу про Теребовлю для дітей презентують усьому Тернопіллю

Поділитися

З ініціативи Тернопільської обласної молодіжної організації Політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи)Віталія Кличка» і підтримки авторки книги Наталки Михно, буде проведено благодійну акцію: «Книгу у кожен районний центр Тернопільської області для бібліотек, навчальних закладів і дитячих садочків». Тернопільська молодіжна та обласна організації «УДАР Віталія Кличка» передадуть юним читачам пізнавальну книгу “Скарби твого міста: Теребовля” із серії книг “Мандрівка Україною”

“Скарби твого міста: Теребовля” Наталки Михно – є першою книжкою із серії книг “Мандрівка Україною”. Це видання – оригінальний підхід до подання легенд назв міст, сіл та селищ України, переказів про історичні особи, події та факти.

Авторка обіцяє провести своїх читачів разом із героями-мандрівниками Славком та Софійкою містичними місцями Тернопілля,  заїхати в кожний районний центр, містечко та селище, аби відтворити на світлині родзинку кожного населеного пункту Тернопільщини та розповісти пізнавальну історію з минувшини у серії книг «Мандрівка Україною».

Сьогодні Тернопільська обласна молодіжна організація «УДАР Віталія Кличка» рекомендує юним мандрівникам «Скарби твого міста: Теребовля» та «Скарби твого селища: Микулинці».

Читайте і пізнавайте свою рідну країну.

У Чорткові провели семінар для дружин священиків

17 грудня у мистецькій ґалереї “Бункермуз” будуть люди