Незвичне “єднання” розпочнеться у Тернополі

Поділитися

Довгоочікуваний процес об`єднання національно-демократичних сил, опозиційних партій, схоже, нарешті розпочався. Розпочали їх дві партії, лідери яких входять у фракцію “Наша Україна-Народна самооборона” – Українська республіканська партія (УРП) “Собор” Анатолія Матвієнка і партія “Українська платформа” Павла Жебрівського.

Впродовж останніх двох місяців представники обох політичних сил узгоджували ідеологічні та технічні аспекти об’єднання, внаслідок чого народилися проекти Програми та Статуту нової політичної сили та міцні регіональні партійні осередки.

Об’єднання УРП «Собор» та «Української платформи» стало першим практичним кроком до об’єднання національно-демократичних партій.

Партія «Українська платформа» та УРП «Собор» на спільному з’їзді в Києві в суботу, 3 грудня, ухвалили рішення про об’єднання в одну партію з назвою «Українська платформа «Собор».

Головою нової партії обрано Павла Жебрівського, який очолював «Українську платформу», його заступником — лідера УРП «Собор» Анатолія Матвієнка.

Представники партії «Українська платформа «Собор» Тернопільщини проінформують громадськість краю про основні програмні засади даного об’єднання, розкажуть про об’єднавчий процес цих політичних сил на теренах нашої області.

Брифінг відбудеться 05.12.2011р. об 11:00, за адресою: вул. Замкова, 14, готель «Тернопіль», конференц-зал №1 (5-й пов.)

 

В «Українському домі «Перемога» жіночий кінофестиваль

Тернополяни мають шанс підзаробити, фантазуючи на тему Новорічих свят