Тернополяни мають шанс підзаробити, фантазуючи на тему Новорічих свят

Поділитися

 Кожен тернополянин може виграти частину із 6050 грн, які міськрада виділила як призовий фонд конкурсу “Феєрія новорічного міста”. Аби отримати грошову премію, потрібно передусім гарно, у новорічно-різдвяному стилі, оформити фасад помешкання, підприємства чи вітрину крамнички і просто подати заявку у мерію.

– Розміри премій визначатимемо згодом, адже може бути, наприклад, два перших, других чи третіх місця, – розповідає відповідальний за конкурс заступник міського голови Леонід Бицюра. – Наше завдання — спонукати людей гарно прикрасити місто до свят. Бо ми всі живемо зі своїми проблемами, але свята — час, коли треба набратися трохи позитиву.

Схожий конкурс у Тернополі проводили і минулого року. Тоді призовий фонд складав не 6050 грн, а десь на 1000 грн менше. І, за словами пана Бицюри, тернополяни охоче відгукнулися.

– Є такі підприємці, які вкладають вкладають в оздоблення значні кошти — більші, ніж вони можуть отримати як нагороду за перемогу у конкурсі, – продовжує відповідальний за “Феєрію новорічного міста”. – Для таких учасників головне — престиж. Та суть конкурсу у тому, що виграти премію може кожен. Сподіваюся, люди відгукнуться, – каже пан Бицюра. – Це так само, коли ми закликаємо на державні свята вивішати на будинку чи балконі національний прапор. Це — питання солідарності.

Серед критеріїв, за якими визначатимуть переможців — оригінальність, чистота довколишньої території і навіть санітарно-технічний стан підприємства чи крамниці, йдеться у положенні про конкурс.

Довідка

Для участі у номінації “Зелена модниця” – найкраще оформлення ялинки, та “Настрій, дарований серцем” – найкраще оформлення в новорічно-різдвяному стилі подвір’я, зовнішнього вигляду оселі, заявки потрібно подавати в управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міськради на вул. Коперніка,1, тел. 25-46-85.

Для участі у номінації “Карнавал прикрас” – найкраще оформлення вітрини в новорічно-різдвяному стилі, заявки потрібно подавати в управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів міськради на вул. Коперніка,1, тел. 52-69-39.

За інформацією Тернопільської міської ради

Незвичне “єднання” розпочнеться у Тернополі

Християни святкують сьогодні Третю Пречисту (Введення)