Однопартійці Юлії Тимошенко закликають тернополян проігнорувати новорічне звернення Януковича

Поділитися

2011 рік ознаменований знущаннями над українцями та зухвалим збагаченням владної верхівки.
Наші громадяни відчули на собі скасування соціальних пільг, подорожчання продуктів харчування, енергоносіїв та предметів постійного вжитку, нападки на рідну мову, історію та релігію, знищення малого та середнього підприємництва. В той же час мільярдери в декілька разів за рахунок зубожіння народу збільшили свої статки. Коли вся світова спільнота спостерігала, як на противагу українським патріотам влада виставляла повністю екіпіровані міліцейські редути, Янукович розбудовував Межигір’я, за бюджетні кошти купував золоті туалети та приглядався до зручних вертольотів.

Та все ж найбільшим новорічним подарунком для тирана стало рішення судівської «трійки», подібної до НКВДистських, яким безпідставно засуджено лідера опозиції Юлію Тимошенко та пришвидшене її етапування до місця виконання покарань у Харківську область.

Тернопільська обласна організація Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» переконана, що тішитись Януковичу та його команді ще рано. Адже ще не зламався український дух.

Ми закликаємо кожного українця, в знак протесту діям влади, вимкнути телевізори під час новорічного привітання тирана Януковича і в цей час щиро помолитись за майбутнє України.

“Білий Лебідь” вітає усіх з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!

Виборці Тернопільщини не є байдужими до своєї долі, майбутнього своїх дітей