Виборці Тернопільщини не є байдужими до своєї долі, майбутнього своїх дітей

Поділитися

Коментуючи  своє перебування у Підгаєцькому та Бережанському районах Тернопільської області  28 грудня 2011 року , народний депутат України  Іван Стойко  відзначив загальні проблеми, з якими виборці зверталися до нього під час прийому.

«Це , насамперед заборгованість по виплаті заробітної плати. Не зважаючи на її низький рівень, і тих копійок люди не можуть отримати перед  Різдвяними  Святами, що, звичайно, нагнітає соціальну напругу і в районних центрах, і по селах. Як не дивно, але багато виборців Підгаєччини та Бережанщини , як і загалом більшості районів області турбують питання справедливого судочинства, затримки виконання рішень судів виконавчими місцевими службами. Про зубожіння населення краю свідчать масові звернення громадян з проханням надати матеріальну допомогу, допомогти коштами на лікування , сприяти покращенню житлових умов багатодітним сім’ям та інвалідам.

Значне занепокоєння викликає аграрний сектор області,  як і всієї України. Із звернень та пропозицій компетентних аграріїв, можна зробити висновок, що приймаючи бюджет 2012 року, держава пустила на призволяще  сільськогосподарського виробника, не врахувала потреби тваринництва, внаслідок чого , особливо перед зимовими Святами різко зменшилось поголів’я ВРХ. Сьогодні, як ніколи, державної підтримки потребує  саме індивідуальне тваринництво на селі.

Окремим пунктом також  хотілося б відзначити те, що наших краян турбує стан історичних пам’яток , які розміщені на території їхніх районів і потребують реставрації, ремонту та належного нагляду. Зокрема, йдеться про ремонт кам’яного муру, який знаходиться  на вул. Замковій у Підгайцях та є історичною пам’яткою архітектури XVI століття.

Єдиний позитив, який відмітив для себе на прийомах громадян бачу в тому, що незважаючи на складнощі  життя,  виборці Тернопільщини  не є байдужими до своєї долі, майбутнього своїх дітей, шукають виходу із важких  ситуацій в які їх здебільшого поставила чинна влада ,прагнуть позитивних змін на краще.»

 

Прес-служба народного депутата Івана Стойка

Однопартійці Юлії Тимошенко закликають тернополян проігнорувати новорічне звернення Януковича

Дорогі жителі Тернопільської області!