Півтонни простроченої ковбаси мали з’їсти на Тернопільщині

Поділитися

 Минулого тижня працівники ветеринарної міліції обласного управління внутрішніх справ перевірили цехи, де переробляють м’ясо та молоко, на виявлення порушень ветеринарного законодавства, пише Номер один.

Правоохоронці побували у закладах об’єктів оптової торгівлі, де зберігають та реалізовують м’ясомолочну продукцію. Зокрема, у Підволочиському районі працівники ветеринарної міліції виявили підпільний цех, де переробляли жир яловичий. Міліціонери вилучили 210 кг продукції тваринного походження. Роботу цеху зупинено, власника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Під час перевірки підконтрольних об’єктів у Тернопільському районі працівники ветеринарної міліції виявили більше півтонни протермінованих ковбасних виробів. Продукцію вилучено з обігу та утилізовано. Керівника також притягнуто до адмінвідповідальності.

В одному із сіл Монастириського району діяв підпільний цех з переробки молока. Бізнесмени виготовляли копчений сир. Міліціонери спільно з працівниками ветеринарної інспекції закрили підприємство. За виявленим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Всього під час перевірок задокументовано 192 порушень. Винесено та проконтрольовано виконання майже півсотні інспекторських приписів.

Сьогодні світове співтовариство відзначає Міжнародний день інвалідів

Матір’ю мертвого немовляти, що знайшли у сміттєвому контейнері, виявилася циганка