Про кулінарні фестивалі Тернопілля дізнається вся Україна

Поділитися

 Агентство УНІАН та туристичний Інтернет-проект “Тут и там” сформують рейтинг кулінарних (гастрономічних) фестивалів та свят в Україні за 2011 рік – “Їли-пили-2011”. Управління з питань туризму Тернопільської обласної державної адміністрації долучилось до цього проекту, запропонувавши включити інформацію про три кулінарні фестивалі, що відбувались на території Тернопільської області у 2011 році, а саме «Борщ’їв», «Вареник-Фест» та «Коропець-Фест».
При визначенні переможців враховуватимуть різні фактори, зокрема, масовість, конкурси, концерти, творчі знахідки, рекорди, майстерність учасників тощо.

Нагадаємо, що перший рейтинг кулінарних фестивалів в Україні – “Їли-пили-2010” було проведено минулого року. Участь у рейтингу взяли близько 40 кулінарних фестивалів та свят – від сільських та районних до всеукраїнських та міжнародних.

Переможців рейтингу буде оголошено 23 грудня 2011 року. Цьому буде присвячено прес-конференцію в УНІАН, про лідерів рейтингу завдяки засобам масової інформації дізнається Україна та світ. На думку фахівців, це сприятиме популяризації туристичної привабливості краю. Туристи з України та закордонні гості знатимуть, що варто побувати саме на нашому святі та відвідати Тернопільщину.

Лілія Куленич

Жителі міста кажуть, що тернопілький мер піариться де тільки може

Тернопільські митники понавиписували протоколів на 18,5 млн грн