Жителі міста кажуть, що тернопілький мер піариться де тільки може

Поділитися

 Вже пройшло трохи часу після того, як мер Тернополя розказав жителям нашого міста і усім ЗМІ про всі свої заслуги на посаді керівника міста. “Казку про зроблене” ще, мабуть, довго обговорюватимуть як пересічні тернополяни, так і впливові люди Тернопільщини. Річний звіт Сергія Надала нагадував не що-ніше, як політичний піар, а  мав би бути скромнішим. Про це 7 грудня, на прес-конференції заявив заступник міського голови Тернополя (2006-2010 рр.),  досвідчений політик, керівник фракції «Фронт змін» у міськраді Петро Гринчишин.

–  Кожна влада повинна звітувати і нині є про що звітувати і Сергію Надалу. Звичайно, є багато недопрацювань, але є й чимало зробленого, водночас, в цей важкий час робити із звіту політичний піар для мене, як виборця та платника податків і, зрештою, як депутати чуть-чуть образливо. Бо я як депутат міської ради вніс в роботу міської ради також свою частину. Зрештою, за чий рахунок С. Надал проплачував таку велику кількість біг-бордів про свій звіт. Задаю такі питання і не отримую на них відповіді. Можна було його провести скромніше, можна було б не використовувати адмінресурс. Але все, що робиться – треба вітати. Вітати те, що вдалося зробити і не перетворювати в рівняння силами, мовляв до цього часу ніхто нічого не робив і тільки коли прийшов Сергій Надал в Тернополі ледь не комунізм побудували. Оце мене насторожує. Але я думаю, що це перший його звіт, буде другий, він набуде досвіду, він підросте, він полише амбіції, він перестане хворобливо реагувати на критику і в нього буде кращий звіт, – підсумував Петро Гринчишин.

Слова вищезгаданого депутата громадськість аж ніяк не дивують, адже ті, хто читав звіт чи мав можливість бачити його у ЗМІ цілком поділяють думку пана Петра:

Іван Лозовий (вчитель, 38 р.): Надал юбить гіперболізувати і тут він теж не без амбіцій відзвітував. Таке враження складається, що Тернополя до Сергія Віталійовича взагалі не було, це місто просто існувало – надто все “зализано” у тому його виступі.

Марія Семенюк (працівник ЖЕКу, 44 р.): Може в політиці я багато не розуміюся, але те, що “на камери” завчено говорив наш мер було мало схоже на правду. І не тому, що він обманював, а тому що говорив тільки про позитивні моменти його роботи. Чомусь жодного слова не було сказано про ті періоди, коли проблем було стільки, що на кілька областей би хватило…Якщо звітувати перед громадою – то вже чесно…і переконувати, що у нас немає біди  в Тернополі – це те саме, що самому собі “в кашу плюнути” – люди все знають…

Лілія Куленич

За минулу добу на Підгаєччині – два ДТП

Про кулінарні фестивалі Тернопілля дізнається вся Україна