Продано ТзОВ „СП Керамік”

Поділитися

Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Тернопільській області у кінці грудня 2011 року продано  об’єкт групи Е державної форми власності:  державна частка у статутному капіталі ТзОВ „СП Керамік”, що знаходиться  в смт Дружба, Теребовлянського  району.   

Державна частка розміром 87,95% статутного капіталу товариства у 2011 році  двічі виставлялася для продажу на конкурсній основі, проте не знаходилося покупців, які б хотіли її придбати. Коли об’єкт приватизації було виставлено втретє, для участі у конкурсі надійшли заяви від потенційних покупців, і його придбала фізична особа з Теребовлянського району Тернопільської області.

Початкова вартість об’єкта становила 286 683 грн. (з урахуванням ПДВ). Покупець подав план приватизації, що включав запропоновану ціну придбання державної часки в сумі 315 000,00 грн.( з урахуванням ПДВ) та зобов’язання щодо виконання умов конкурсу, а також додаткові зобов’язання щодо подальшої експлуатації об’єкта: погашення кредиторської заборгованості ТзОВ „СП Керамік” на протязі 60 днів; поповнення рівня обігових коштів ТзОВ „СП Керамік” на 1 млн. гривень на протязі 1-2 кв. 2012 року, а при необхідності значно більше; проведення озеленення та оновлення прилеглої до підприємства території.

Як зазначив начальник регіонального відділення Фонду державного майна України  по Тернопільській області Михайло Шкільняк, продаж державної частки ТзОВ „СП Керамік”– важлива подія для органу приватизації. Як правило, подібні об’єкти продаються не дуже швидко і знайти для них інвестора доволі складно. Орган приватизації з метою виконання завдань, які визначені Національним планом дій на 2011 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки “Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”, здійснив розгорнуту інформаційно-рекламну кампанію конкурсу з продажу цього об’єкта, що дало позитивний результат. Важливо, що до Державного бюджету України надійде більше 300 тисяч гривень, а також й те, що інвестор, який придбав це підприємство, має намір його реанімувати і почати підприємницьку діяльність. А це, зрозуміло, – нові робочі місця, відрахування до місцевого бюджету, підвищення економічного потенціалу Теребовлянського району та  Тернопільської області в цілому.

 

Прес-служба   РВ ФДМУ по Тернопільській області.

166 українських спортсменів вибороли право участі в Олімпійських іграх – 2012 у Лондоні

У Тернополі на Новий рік буде сніг!!!