Співробітники «Київстар» подарували святкові вистави дітям підшефних інтернатів, в тім числі й для тернопільського

Поділитися

До Нового року близько 100 волонтерів-співробітників «Київстар» з різних регіонів зіграли 13 святкових вистав у 10 містах України для понад 1500 вихованців дитячих будинків та інтернатів. Візити до підшефних заради спілкування, святкування та передачі подарунків – традиція благодійної програми допомоги «Київстар» дітям-сиротам та дітям з особливими потребами.
Волонтери «Київстар» за допомогою професійних режисерів підготували святкові новорічні вистави для дітей. Впродовж кількох місяців співробітники компанії працювали над своїми ролями, щоби самим зіграти всіх героїв вистав. Тільки у київській виставі, яка називалася «Новорічні сюрпризи», взяли участь 13 акторів-співробітників «Київстар». Загалом прем’єри відбулися в підшефних закладах у Києві, Одесі, Львові, Тернополі, Володимирі-Волинському, Дніпропетровську, Донецьку, Черкасах, Житомирі та Сімферополі.
На святкових заходах діти отримали не тільки яскраві емоції, а ще й подарунки, які зібрали спеціально для них волонтери «Київстар». Загалом, усім колективом співробітників «Київстар» зібрано подарунків – навчальних ігор та творчих наборів для пізнавального дозвілля та розвитку – для понад 5 000 дітей з 40 підшефних інтернатів та дитячих будинків по всій Україні.
Жанна ПАРХОМЕНКО, директор з корпоративних зв’язків «Київстар»:
«Щороку до благодійної ініціативи компанії приєднуються дедалі більше небайдужих людей-волонтерів «Київстар». Ми віримо, що турбота змінює світ на краще і прагнемо дарувати радість дітям. Сотні наших співробітників з різних регіонів країни присвятили свій вільний час репетиціям – вони ретельно готувалися, щоб подарувати дітям справжнє свято новорічної казки».
Ольга ШЕВЧЕНКО, волонтер, співробітник «Київстар»:
«Дуже хотілося подарувати дітям щасливі миті, приємні спогади та частинку себе».
Юлія ПШИНКА, волонтер, адміністратор прийому відвідувачів «Київстар»:
«Ми прагнули вкласти частинку тепла і любові для тих дітей, які не мають батьків – це маленький внесок, але саме з маленького складається велике».
Уже майже 10 років «Київстар» реалізує всеукраїнську благодійну ініціативу «Для людей, для країни!», мета якої – формування умов для створення кращого майбутнього для людей. У рамках програми «Київстар» системно допомагає дітям з особливими потребами та дітям, позбавленим батьківського піклування. Цього року «Київстар» обладнав мультимедійні кімнати в 10 школах-інтернатах для дітей з особливими потребами та створив серію відео майстер-класів з професійної орієнтації для дітей з порушеннями опорно-рухового апарату.

Телепрограму про Тернопіль знімати легко – місто маленьке й доволі затишне, все, як кажуть, під рукою

Луцька команда “Континіум-Волинь-Університет” вперше в своїй історії завоювала Кубок України з волейболу серед жінок. Тернопільська “Галичанка” навіть не у четвірці