Святкові дарунки від «Тернопільбуду»

Поділитися

Ось і настав час, коли ми підбиваємо підсумки зробленого, щоб впевнено увійти в Новий 2012 рік.

Протягом року, що минає працівники “Тернопільбуду” здали в експлуатацію три будинки на вулицях Коновальця, Тарнавського і  Лозовецькій. Про свою нову оселю  розповіла власниця трикімнатної квартири на вулиці Лозовецькій Оксана Микитишин.

–          Я задоволена роботою будівельників, – каже пані Оксана. – Мені подобається планування, тут продумані найменші деталі. Зайшовши в свою нову квартиру, я зрозуміла, що тут усе рідне, таке, як я мріяла. Одразу уявила як наші діти радітимуть, бігаючи просторими і світлими кімнатами, а у вітальні красуватиметься ялинка. Мрію, що Старий Новий рік ми з сім’єю святкуватимемо уже в новій оселі.

Звичайно, грудень – місяць повний приємних клопотів, пов’язаних з підготовкою до зимових свят. Та є один день – День Святого Миколая, якого з нетерпінням чекають дітки та дорослі.  Будівельники зробили його по-справжньому святковим для вихованців Обласного комунального дитячого будинку для дітей шкільного віку, котрі позбавлені батьківської  турботи, тепла і любові.

Традиційні солодкі ласощі, канцтовари, ялинкові іграшки й пилосос у святковий день принесли працівники ТОВ «Тернопільбуд»:  генеральний директор Василь Лило, головний інженер Віталій Грузинський, начальник  БМУ «Машбуд»  Омелян  Синиця,  начальник БУ «Житлобуд-1» Богдан Мельник, начальник  БУ «Житлобуд-2» Сергій Кошалко.

Тернопільбудівці вже багато років поспіль піклуються про вихованців цього будинку. До прикладу, минулого року встановили нові котли для опалення, оскільки старі вийшли із ладу і будівельники не могли допустити, щоб діти зимували в холодному приміщенні. За їх сприяння дітвора отримала телевізор, супутникову  антену та тюнер, килими, штори – годі й перерахувати все, проте це є необхідним для того щоб діти відчували домашній затишок у приміщенні, де долею їм судилося проводити дитячі роки.

Генеральний директор «Тернопільбуду» Василь Лило вважає, що діти повинні отримувати максимум добра, тепла і любові, для того, щоб зростали якомога щасливішими, адже підростаючому поколінню з часом належатиме Тернопіль,  від них залежатиме доля нашої країни.

 

Ліана Гаврилюк

Відповідь студенток на популярну пісню

«Стовп самодержавства, або 12 справ Івана Карповича Підіпригори»