ТІК відзняв кліп на пісню “Гуляй, народ!»

Поділитися

Гурт ТІК підготував для своїх шанувальників подарунок. Днями вінницький гурт відзняв відеокліп на композицію «Гуляй, народ!», яка ідеально підходить для періоду, який насувається на українців – період Новорічних та Різдвяних свят.

«Споконвічне бажання українського народу до гулянь просто неймовірне, – каже Віктор Бронюк, лідер гурту ТІК. – Новий рік – свято, подія, яка дозволяє зібратись у творчому, родинному колі і відзначити його з усім українським розмахом. Так, як гуляють українці, не гуляє жоден народ у світі. Там, де гарно святкують, де гостей гарно частують, пісня лунає і народ гуляє».

 

У кліпі показана історія Новорічної ночі. Після святкування Нового року учасники гурту ТІК потрапляють до знімального павільйону і бачать знімальну групу у не зовсім робочому стані. Дівчата у купальниках лежать на снігу, режисер заснув на робочому місці, вагітні манекени, стилістки та гримери у новорічних образах – усе це буде у новому кліпі. А ось якою буде розв’язка поки інтрига, яка розкриється вже незабаром. Адже, кліп на пісню «Гуляй, народ!», режисером якого є Сергій Ткаченко, можна буде побачити на українських телеканалах вже зовсім скоро.

 

До речі, пісня «Гуляй, народ!», яка увійшла до «Весільного» альбому гурту ТІК, вже звучить на українських радіостанціях.

Володимир Болєщук: «У місцевих рад відбирають не тільки реальну владу, а й право висловити позицію громади»

Вже більше тижня міліція шукає школярку