У Тернополі збудують пам’ятник Роману Шухевичу

Поділитися

Міський голова Тернополя підписав розпорядження про про створення організаційного комітету відкритого конкурсу на кращий проект пам’ятника Головнокомандувачу УПА Роману Шухевичу у м. Тернополі

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», протоколу №1 від 19.09.2011р. засідання робочої групи щодо спорудження пам’ятника Роману Шухевичу, з метою вшанування пам’яті та увіковічення образу видатного сина українського народу, в рамках підготовки до 105- річниці від дня народження подвижника української національної ідеї та визвольного руху 20-50-х років XX століття, заслуги визначного військового та політичного діяча перед Україною:

1.Затвердити склад організаційного комітету відкритого конкурсу на кращий проект пам’ятника Роману Шухевичу в місті Тернополі згідно з додатком №1 (додається).

2.Затвердити положення про проведення відкритого конкурсу на кращий проект пам’ятника Головнокомандувачу УПА Роману Шухевичу у місті Тернополі згідно з додатком №2 (додається).

3.Організаційному комітету звернутися до міської ради на предмет визначення групою фахівців місця по встановленню пам’ятника.

4.Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.

Тернопільський міський ринок поділять в “натурє”

У Тернополі розвиватимуть баскетбол