У Заліщиках мерія “проворонила” 55 тисяч гривень. А скільки “хапнула”?

Поділитися

Працівниками контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області проведено планову ревізію Заліщицького міського бюджету, якою встановлено фінансових порушень на загальну суму майже 55 тис.гривень.

Ревізію дотримання законодавчих актів при використанні земель міста встановлено, що суб’єктами підприємницької діяльності не сплачувалась орендна плата за фактичне землекористування. Як результат, міським бюджетом недоотримано 6,4 тис. гривень.

Ревізією правильності нарахування та повноти надходження плати за оренду комунального майна встановлено, що порушуючи умови договорів, орендна плата орендарями вносилась за нижчими ставками, внаслідок чого міським бюджетом недоотримано 21,6 тис. гривень.

Крім того, встановлено, що працівникам дошкільних навчальних закладів не нараховувалась надбавка в розмірі 20 відсотків  посадового окладу, тому працівниками недоотримано коштів на загальну суму 5,7 тис. гривень.

Проведеною зустрічною звіркою в Заліщицькому житлово-комунальному підприємстві встановлено завищення вартості виконаних будівельних робіт, які проводились за кошти міського бюджету, на суму 2 тис.грн та нецільове використання коштів на суму 18,5 тис. гривень.

Всі порушення фінансової дисципліни усунуто в повному обсязі.

За допущення фінансових порушень трьох посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про наслідки ревізії поінформовано прокуратуру  Тернопільської області, повідомили “Про все” у  прес-службі КРУ в Тернопільській області.

На Тернопільщині лісники “нагосподарювали” на 1 мільйон. Лише на українській символіці і пальному “списали” 300 тисяч!!!

«Київстар» дуже круто розвинувся наТернопільщині і в Західній Україні