На Тернопільщині лісники “нагосподарювали” на 1 мільйон. Лише на українській символіці і пальному “списали” 300 тисяч!!!

Поділитися

КРУ в Тернопільській області провело ревізії фінансово-господарської діяльності в п’яти підприємствах та двох установах, що входять до системи Державного агентства лісових ресурсів України

Ревізіями в загальному виявлено порушень, що призвели до втрат, на суму понад 1 млн гривень.

Зокрема, внаслідок закупівлі 5-и державними підприємствами товарів (української символіки та дизпалива) за завищеною вартістю та списання коштів на видатки за невиконані роботи (з інформаційного обслуговування та програмного  забезпечення технологічних процесів єдиної державної системи електронного обліку деревини) зайво витрачено коштів на загальну суму 296 тис. гривень.

Виявлені порушення з оплати праці у всіх перевірених підприємствах. Загальна сума таких порушень склала 293 тис.грн, в тому числі: недоотримано доходів фізичними особами на загальну суму 169 тис.грн, зайво нараховано та виплачено заробітної плати на суму 124 тис.гривень.

Також  підприємствами спрямовувались кошти та матеріальні цінності для надання юридичним особам благодійних  допомог, витрати на які не були передбаченi фiнансовими планами на 2009-2011 роки. За перевірений період таких допомог було надано  на 24 тис. гривень.

За допущені порушення 22 посадові особи притягнуто до адміністративної відповідальності.

Про результати ревізій повідомлено правоохоронні органи, повідомили “Про все” у прес-службі КРУ в Тернопільській області.

А в Шумську “нагріли руки” на вугіллі

У Заліщиках мерія “проворонила” 55 тисяч гривень. А скільки “хапнула”?