Всеукраїнський пластовий фестиваль « Орликіада-2011. Зніми маску» відбувся 3-4 грудня в Тернополі

Поділитися

Цьогорічний фестиваль емоцій « Орликіада-2011. Зніми маску»  приймав гостей та учасників з усієї України, зокрема на фестиваль завітали з міст : Києва, Львова, Ужгорода, Миколаєва, Івано-Франківська, Чернівців, Луцька, Рівного.

 Фестиваль проходив в приміщенні тернопільської філармонії. Доки учасники змагались в акторському мистецтві, креативності, винахідливості та кмітливості, гості (глядачі) насолоджувались театральними постановками, змагались у фотоконкурсі, а також конкурсі на найкращого вболівальника.

 

Цьогоріч команди брали участь у конкурсі художніх  експонатів ( переможці : команда « Когнітивний дисонанс» м. Київ) , найкращий вболівальник ( переможці: команда « Ар-дже-лю-джа» м. Львів), інтелектуальний змаг ( переможці : команда « Сміх крізь сльози»  м. Тернопіль) , конкурс Флешмобів ( переможці : команда « Когнітивний дисонанс» м. Київ). Найкращим мистецьким виступом визнано театральну постановку команди « Ар-дже-лю-джа» з м.Львова, а переможцями в загальному заліку визнано команду з м. Києва « Когнітивний дисонанс», яка цього року відзначилася численними перемогами.  В кінці свята  переможці отримали цінні подарунки від заступника Голови ТОДА Гоча В.П.

 

У конкурсі «Гетьманич та Гетьманівна Орликіади – 2011»  перемогли Дмитро Побережний ( м. Київ) та Анастасія Кривяк ( м.Львів).

 

 

Тематика цьогорічного фестивалю розкрила величезну палітру емоцій, серед яких були і радість і тривога, зацікавлення, напруження, полегшення та ще багато інших емоцій встигло промайнути обличчями присутніх. Організатори фестивалю ( зокрема курінь « Орликівці», комендант заходу Назар Зелінка, ОЗО та члени оргкомітету) сподіваються, що на жодному із облич не було розчарування чи жалю, і кожен отримав хоч часточку позитивних емоцій.  Окрему  подяку організатори висловлюють Найчук Н.А. (начальнику управління у справах сім’ї та молоді ТОДА), Гочу П.В. ( заст. голови ТОДА) , Лемішці Я.П. ( директору філармонії) , а також усім, хто сприяв та допомагав в організації фестивалю.

Ольга Чорна: Квиток у минуле

З наступного тижня вже можна буде купити квитки на Євро-2012