«Зроби добро – допоможи дитині!»

Поділитися

     У відомому тернопільському кафе «Джелато мафія» стартувала доброчинна  акція «Зроби добро – допоможи дитині!», яка триватиме… постійно. Її організатори – обласна організація політичної партії «Україна майбутнього», благодійний фонд Ігоря Яворського «Мрії збуваються», ТОВ «Українське морозиво» та власники цього кафе – вирішили об’єднати  свої зусилля, щоб зробити життя сиріт та дітей з неблагополучних сімей  кращим і цікавішим. Відтепер щотижня десять вихованців тернопільського комунального дитячого притулку зможуть приходити до «Джелато мафії», аби в красивій обстановці посмакувати піцою, морозивом та іншими ласощами. А головне – для дітей це буде своєрідним «виходом у світ», можливістю пізнати нове, розширити коло спілкування.

Оцінюючи ініціативу політиків і підприємців, директор тернопільського комунального дитячого притулку Володимир Завіша  не приховує радості і вдячності. «Знаючи потреби наших вихованців у спілкуванні з навколишнім світом,- каже він, –  давно хотів реалізувати щось подібне, але навіть не знав, до кого звернутися. А тут люди самі прийшли і запропонували, причому не щось одноразове, а, по суті, постійне співробітництво! Дітки, які у нас перебувають, у житті мало доброго бачили, тому для них такі речі надзвичайно важливі. «Після кафе вони аж сяяли, а тепер з нетерпінням чекають наступного походу. Ми сказали, що ходитимуть ті, хто найкраще вчитиметься і поводитиметься, то в них тепер є великий стимул, і це нам дуже допоможе у виховному процесі.Тому це справді надзвичайно добра справа, і я дуже вдячний цим людям.

– Задумуючи таку акцію, – коментує голова обласної організації «України майбутнього» Ігор Яворський, – ми прагнули не тільки допомогти дітям, а й об»єднати навколо цієї справи якомога більше людей. Адже саме солідарність  сприяє  взаєморозумінню та розвитку небайдужого громадянського суспільства. А особисто я дуже щасливий, що можу дарувати цим дітям радість!

–Кожна доброчинна справа найрезультативніша тоді, коли в неї вкладають передусім душу і креативність,- додає співорганізатор акції, директор ТОВ «Українське морозиво» Василь Ласій. –  Погодьтесь, простіше було б завозити в притулок ящик морозива та стос упаковок з піцами,  але для діток, чий світ і так обмежений стінами того приміщення, це вже було б зовсім не те…

Наразі  організатори акції  «Зроби добро – допоможи дитині!» думають над можливістю її переростання у якийсь потужніший проект, спрямований на покращення життя сиріт та дітей з неблагополучних сімей. Тому звертаються з проханням приєднуватись та висловлювати свої пропозиції до всіх небайдужих громадян та юридичних осіб. Контактний телефон –  067 352 8484

У селі Ридомиль Кременецького районну відрили геріатричне відділення

ТОП-10 найпопулярніших сторінок особистостей на Facebook