БЮТівець божиться, що смертельне ДТП влаштував тернопільський губернатор

Поділитися

У “Toyota Land Cruiser”, яка у Чемеровецькому районі Хмельниччини виїхала на зустрічну смугу і зіткнулась із таксі, був голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян.

На цьому наголошує голова тернопільської облорганізації “Батьківщина” Василь Деревляний, повідомляє “ТСН”.

“Через свої джерела від працівників ДАІ як Хмельницької області, так і Тернопільської (я дізнався) – це дійсно правда, що в аварії по дорозі в Чемирівці джип губернатора Тернопільської області виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з Жигулем”, – підкреслив Деревляний.

“Дуже прикро, що на сьогоднішній день як прокуратура, так і всі інші державні органи намагаються десь зняти цю інформацію з голови ОДА”, – додав він.

Водночас напередодні Нового року в інтерв’ю новинному порталу “За Збручем” Хоптян повідомляв, що, на відміну від інших чиновників, свята відбуде вдома, у рідному селі.

“У мене четверо дітей і дві внучки. Тому я хочу всіх їх зібрати і зустрітися. З ким 31 грудня, а з ким 1 січня. У мене особиста традиція, завжди Новий рік зустрічати вдома у своєму селі у Чемеровецькому районі – це невеличке село над Збручем, яке називається Вікторівка”, – розповів тоді Хоптян.

Як відомо, 31 грудня на Хмельниччині сталася аварія за участі автомобіля, схожого на той, яким користується губернатор Тернопільської області. В результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє перебувають у лікарні. Втім, міліція цю інформацію спростовує, а в обладміністрації зазначають, що Хоптян разом із дружиною зустрічав Новий рік під Києвом.

Майстер виявився липкоруким

Напередодні аварії 31 грудня голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян проводжав старий рік в «Хуторі»