Де у Тернополі жінки можуть отримати здорову шкіру? (відео)

Поділитися

Більшість жінок, на сьогоднішній день, для себе вибрали кар’єрний ріст , а разом із ним постійні стреси, перебування тривалий час у замкнених офісних приміщеннях, проживання в екологічно забруднених регіонах, шкідливі звички. Із збільшенням темпу життя фізичні і психоемоційні навантаження значно зросли. Необхідно врахувати і початок опалювального сезону, внаслідок чого посилюється зневоднення шкіри і відповідно з’являється дискомфорт, подразнення, неадекватна реакція на звичні засоби по догляду, посилюється схильність до інфекційних захворювань шкіри. Найкращим засобом зволоження є препарати гіалуронової кислоти, які вводяться безпосередньо в шкіру.

Із врахуванням різноманітних факторів пошкодження і відповідно, старіння шкіри, було створено препарат, що поєднує гіалуронову кислоту із сукцинатом ( натрієва сіль янтарної кислоти) для проведення ін’єкційної методики редермалізації.

В результаті цього, реалізується комплексний, високоефективний підхід до оздоровлення та омолодження шкіри шляхом максимального зволоження, забезпечення антиоксидантної і відновлювальної дії.

Але можливості препарату не обмежуються вирішенням анти вікових проблем. У 60-85% молодих людей у віці 12-25 років і 11% осіб після 25 років спостерігаються вугрі в тій чи іншій формі. Більше третини цих осіб вимагають тривалого і серйозного лікування у дерматолога.

Після періоду вугревої хвороби наступає фаза, так званого постакне. До цих проявів відносять: розширені пори, стійке почервоніння, розширені капіляри, застійні плями, гіпер- та гіпопігментації, рубці, нерівномірну текстуру шкіри.

Метою лікування постакне є не тільки закріплення попередніх результатів, але і покращення зовнішнього вигляду пацієнта. Саме для вирішення всіх проявів постакне використовують препарат «Гіалуаль», а саме сукцинат, що входить до його складу. Корекція еритеми здійснюється за рахунок покращення мікроциркуляції, кровопостачання шкіри і відновлення її трофіки. Усунення застійних плям відбувається внаслідок покращення регенеративних функцій шкіри, а за рахунок посилення проліферації фібробластів відбувається додаткове утворення колагену і збільшення вироблення власної гіалуронової кислоти, що приводить до покращеня текстури шкіри і її зовнішнього вигляду.

Рубцеві зміни шкіри внаслідок перенесеної вугрової хвороби дуже важко піддаються корекції. Застосування методики потрібно починати з моменту повної ліквідації активних запальних елементів. Ін’єкції виконуються навколо і в самі рубці.

Для досягнення кращого результату можна поєднувати методику редермалізації з іншими процедурами: поверхневими і серединними пілінгами, мікродермабразією та ін.. в залежності від давності і глибини пораження.

Однозначно, дану процедуру повинен виконували лише лікар-дерматолог, який пройшов відповідне навчання та має досвід роботи.

Більш детальну інформацію можна отримати в Поліклініці Медікус, за адресою м.Тернопіль, вул. Живова, 28, тел. 52-57-57, 40-05-17.

Матеріал підготувала лікар-дерматовенеролог, косметолог Петришин Олена Михайлівна

За кавою з мером Тернополя журналісти скаржились на здирство медиків та цікавились самобудами, собаками, затратами на опалення тротуару, розчисткою снігу, пам’ятниками Незалежності та Шухевичу

За якими критеріями обирали лауреатів премії імені братів Лепких?