Депутат міської ради «перечепився» через магазин «Янтар» і сам собі наніс тяжкі тілесні ушкодження?

Поділитися

Тернопільські слідчі мають чотири версії побиття депутата Тернопільської міськради Олега Напори. Про це на останній сесії міської ради розповів начальник Тернопільського міськвідділу міліції Андрій Матрифайло.

– Працюємо за чотирма версіями, – відразу відверто зазначив Матрифайло. – Перша – цей злочин могли вчинити з хуліганських спонукань. Друга – побиття могло трапитися на грунті особистої неприязні. Потерпілий очолює комісію комунального майна, тому не виключаємо, що саме особиста неприязнь могла стати причиною скоєння злочину. Третя версія – злочин може бути пов’язаний з підприємницькою діяльністю. Як відомо, потерпілий працює комерційним директором одного з приватних підприємств. Ну і четверта версія – потерпілий міг отримати тілесні ушкодження з власної необережності.
Андрій Матрифайло заявив,що травми потерпілий отримав у неосвітленому місці, де є високий бордюр. Таким чином міг сам нанести собі каліцтва.
– Жодної версії не виключаємо, – ствердним голосом заявив начальник міської міліції. – Опрацьовуємо кожну із них. Розслідування триває.
У ході слідства правоохоронці опитали жителів двох п’ятиповерхових будинків, які розташовані поруч із дитячим садком, на територій якого трапилося побиття. Окрім того, міліціонери опитали усіх мешканців приватних будинків та батьків, які у той день приходили забирати дітей з дитсадка, а також чоловіка, який першим побачив травмованого депутата і повідомив про це у міліцію.
Як відомо, 20 грудня у Тернополі нібито скоїно напад на депутата міськради від «Свободи» Олега Напору. Місцевий політик потрапив до реанімації. За фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень правоохоронці порушили кримінальну справу.

У Тернополі поширюються чутки, що побиття пов’язане з конкурсом магазину «Янтар». Нібито пан Напора не того, кого потрібним визнав переможцем конкурсу. Результати конкурсу скасувати не схотів. За нього це зробив міський голова. Допомогла податкова. Дали довідку, що переможець конкурсу не може орендувати приміщення магазину «Янтар» за 53 тисячі гривень, оскільки не отримував протягом року таких прибутків. Лаври переможця конкурсу «автоматом» «під патронатом» мерія дала «правильному» підприємцю.

 

Різдвяні читання в економічному університеті

Губернатор Тернопільщини каже неправду щодо службового автомобіля