Іван Стойко: «Хто винуватий?»

Поділитися

«Кримінальну справу по Чемеровецькому ДТП Хмельницької області, яка трапилася 31 грудня 2011 року розкрити не важко, аби було тільки бажання», – так вважає народний депутат України, колишній губернатор Тернопільщини Іван Стойко.

«Серед  жителів  Тернопільської області ця дорожньо-транспортна пригода, викликала неабиякий резонанс. Як журналістів , так і тернополян, які мали змогу ознайомитися з інформаційними матеріалами, та виступом голови Тернопільської ОДА на прес-конференції 3 грудня 2012 року дивують ряд суперечливих тверджень та фактів, які пропонуються їм прес-службою ОДА, самим очільником області та рядом мас-медіа  як обласного так і національного рівня.

Одним із незаперечних фактів, на чому наголошував як Валентин Хоптян , так і інформаційна служба УВС є те, що під час поїздки автомобілем на святкування Нового 2012 року у голови Тернопільської ОДА та членів його родини, які на той час їхали з ним, були наявні мобільні телефони, прослідковуючи сигнали яких працівникам відповідних служб не складає ніяких зусиль визначити місце перебування Хоптяна В.А. у момент аварії.

Як народним депутатом, мною направлено сьогодні депутатське звернення до Генерального Прокурора України  та Міністра МВС України  з проханням сприяти об’єктивному  проведенню  розслідування данного ДТП, зобов’язати відповідних посадових осіб  виявити ,  зібрати і подати всі необхідні докази  для встановлення причетності  або  непричетності   до даної ДТП голови Тернопільської обласної адміністрації Хоптяна В.А.  та затримання особи, яка в момент ДТП керувала автомобілем, що скоїв цю дорожньо-транспортну пригоду.

Вважаю, що дана кримінальна справа повинна бути якнайшвидше досліджена та розкрита, а винні мають понести відповідальність яку передбачено Законами України, адже у аварії загинула людина».

Пресс-служба народного депутата України Івана Стойка

Как в Тернопольской области живут украинские мормоны

Які докази надасть нардеп-бютівець Василь Деревляний про автокатастрофу губернатора?