Медицина Тернополя: Азаров грошей не дає, “швидка” паскудно працює, з хворих “здерли” 3 мільйони на доброчинність

Поділитися

Вчора заступник міського голови Леонід Бицюра разом з “медичною” братією” від міської ради та головними ескулапами закладів, які у нас називаються лікарнями, а у цивілізованому світі… (лайку можете дописати самі) провели спільну прес-конференцію, на якій намагались “запропонувати лапші”. Журналісти були “ситі” і тому меню не пішло.

Про що йшлося на зустрічі? Про те, як швидка їхала чверть години до хвого, і у оголошеному висновку навіть не названо прізвище винуватця-головлікаря. Про те, як меценати “обдарували” медзаклади на 800 тисяч гривень за рік, а з простих людей “здерли” понад 3 мільйони гривень. І це лишень з офіційно зареєстрованих даних. А скільки насправді???

Про те, що тернополяни можуть безкоштовно в лікарнях і поліклініках отримувати ліки й говорити не буду. Слухайте ці байки на відео і прокоментуйте. Міський голова Сергій Надал на останній зустрічі з журналістами пообіцяв за конкретні факти зловживань звільняти з роботи медиків. Була б лишень інформація. Отож, кого скривдили, порушили права – пишіть у коментарях…



Чи вистачить тернопільській владі мужності вказати іноземцям на елементарні порушення?

Нігерійці Тернополя дають владі «шанс відреагувати»