Міністр і губернатор Тернопільщини назвали різні дати розриву договору оренди службового автомобіля

Поділитися

У Міністерстві внутрішніх справ України перевіряють інформацію про можливу причетність голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна до смертельної аварії, яка сталося 31 грудня поблизу села Вільхівці Чемеровецького району.
– У зв’язку з тим, що з’явилася інформація, що за кермом автомобіля був губернатор Тернопільської області, виїхала слідчо-оперативна група, щоб опитати, оглянути губернатора взяти у нього свідчення, – розповів УНІАН міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, повідомляє vsim.ua
При цьому він повідомив, що 1 січня в правоохоронні органи з’явився чоловік, який заявив, що саме він знаходився за кермом автомобіля «Тойота», який 31 грудня на автодорозі «Гусятин-Городок», зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2109». Водій втік з місця аварії. У результаті ДТП одна людина загинула, ще двоє були госпіталізовані.
Також міністр повідомив, що з автомобіля «Тойота» були вилучені документи, які підтверджували, що транспортний засіб дійсно перебувало в оренді Тернопільської облдержадміністрації. Однак зараз встановлено, що договір про оренду автомобіля було розірвано ще 27 грудня.

На прес-конференції голова ОДА Хоптян заявив, що оренду розірвали 26 грудня.

Тих, хто володіє будь-якою інформацією стосовно ДТП, просимо звертатися за номером (097) 555-44-75.

Святкове богослужіння в честь Святого Амфілохія відбудеться 8 січня

У Тернополі відбудеться фестиваль «Українське Різдво»