Обережно! Приватне авто Хоптяна їздить Тернополем без губернатора (фото, відео)

Поділитися
Особисте авто губернатора


Після останньої прес-конференції губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна, під час якої йшлося, що службове авто голови ОДА вже нібито не належить губернатору. Після прес-конференції  місцеві журналісти мали змогу пофотографувати автомобілі, які стояли у внутрішньому дворику «білого дому». В тім числі журналісти сфотографували приватне авто губернатора. Повертаючись до редакції, журналіст «Про все», зустрів біля світлофора 4 школи радницю голови Тернопільської облради пані Марію. Під час приємного спілкування з вродливою дівчиною журналіст помітив як на світлофорі зупинилась іномарка Валентина Хоптяна, яку щойно фотографував. За кермом сиділив не губернатор. Поруч також була невідома особа!!!

«Про все» вирішило застерегти тернополян, про всяк випадок, що приватне авто губернатора їздить по місту. А вже всім відомо, які трапляються прикрощі з автівками губернатора.

Депутат Степан Барна вимагає заслухати на сесії Тернопільської облради інформацію щодо скандальної аварії за участі службового транспорту ОДА

Тернопільські мільйонери можуть сміливо йти в податкову до 1 травня