Сьогодні чиновник з міської ради Андрій Колісник отримає документи для старту ФК “Тернопіль” в другій лізі

Поділитися

Керівником комунального підприємства Футбольний клуб «Тернопіль» став Андрій Колісник. Відтепер саме він займатиметься усіма справами, що пов’язані довкола муніципального футбольного клубу з Тернополя.

Сьогодні директор ФК «Тернопіль» у Києві у Федерації футболу України. Саме там йому буде подано пакет документів для проведення атестації щодо участі муніципального клубу в змаганнях професійних клубів сезону-2012/13 (друга ліга).

Нагадаємо, що Андрій Колісник до призначення на нову посаду працював в одному з структурних підрозділів Тернопільської міської ради. А ще, був капітаном великогаївської футбольної команди – учасниці чемпіонату Тернопільського району з футболу та захищав кольори міні-футбольного колективу Тернопільської міської ради, в складі якого на минулому тижні здобув перемогу в кубку м. Тернополя серед громадських організацій. До речі, на останньому, Андрія Колісника організатори змагань визнали кращим захисником кубка.

До слова, почесним президентом ФК «Тернопіль» є міський голова обласного центру Сергій Надал.

Український футбол, Номер один

Від Магдебурга до Тернополя

З січня у Тернопільському національному технічному університеті розпочав роботу консультативний пункт реєстрації для проходження ЗНО-2012