У Тернополі – презентація українського смс-роману «Поштаментальний роман»

Поділитися

Книгарня «Є» запрошує Вас на презентацію першого українського смс-роману «Поштаментальний роман», який відбудеться 22 січня.
Початок – о 16:00.
29 грудня 2011 р було поставлено останню крапку в першому українському смс-романі «Поштаментальний роман». Участь у проекті вз…яли 31 автор з різних міст України та з-за кордону.
Ідея створити спільний проект виникла в Галини Вдовиченко та Олександра Смика майже два місяці тому 22 листопада у Тернополі. Спочатку роман мав називатися «Дубова дупа дикобраза», однак зовсім скоро довелось змінити як назву, так і форму книги. За словами Галини Вдовиченко , під час роботи письменники відмовились від форми буріме, коли кожен наступний автор мав продовжити текст попереднього , відтак почали все спочатку , змінивши концепцію. Кожен писав своє – лист чи листування у вигляді есемесок, мейлів, записок, листівок.
Серед авторів «Поштаментального роману» є Олександр Смик та Ірина Мацко (Тернопіль), Галина Вдовиченко, Дара Корній (Львів), Ірен Роздобудько, Леся Вороніна, Лариса Денисенко (Київ), та інші.
Презентація роману відбудеться за участі Галини Вдовиченко та тернопільських авторів роману Олександра Смика та ірини Мацко.

Автомобіль, що поїхав з місця наїзду на пішохода, знайдено на станції технічного обслуговування через годину

Звернення голів Тернопільської та Хмельницької обласних організацій Всеукраїнського об’єднання «Свобода» до представників Комітету опору диктатурі