Звернення голів Тернопільської та Хмельницької обласних організацій Всеукраїнського об’єднання «Свобода» до представників Комітету опору диктатурі

Поділитися

Невдовзі ми відзначатимемо День Соборності України. 22 січня 2012 року минає 93 роки від дня проголошення акту воз’єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

Акт Злуки був внутрішнім порухом усієї української нації. Це символ того, що ніколи і нікому не вдасться розділити українців. Що українська ідея – ідея побудови Великої України на засадах історичної, національної та соціальної справедливості – є основною ідеєю всіх українців.

Акт Злуки – це торжество духу української нації, ознака невмирущості її державотворчих традицій. Це символ того, що жодним окупантам та українофобам, жодними кордонами, мороком століть поневолень не вдалося і не вдасться знищити прагнення до єдності. В Україні немає розколу всередині української нації. Є натомість глибока прірва між українофобським окупаційним режимом та народом. Тому нині як ніколи потрібна єдність у боротьбі з цим режимом. Українці довели, що вони здатні долати будь-які труднощі. Нас не зламала столітня окупація, сталінський геноцид, репресії. Тому намагання януковичів, табачників і їм подібних є марними.

Приклад Злуки зобов’язує нас бути гідними продовжувачами національної звитяги. Тільки за таких обставин матимемо майбутнє, на яке дійсно заслуговуємо. Святкування Дня Злуки – це є жива традиція. Запрошуємо представників націонал-демократичних сил та громадських організацій, які входять в Комітет Опору Диктатурі, взяти участь у віче, присвяченому Дню Соборності України, 22 січня о 11.00 на мості між Тернопільською та Хмельницькою областями.

Голова ТОО ВО «Свобода» Олексій Кайда

Голова ХОО ВО «Свобода» Ігор Сабій

 

У Тернополі – презентація українського смс-роману «Поштаментальний роман»

Де є робота у Тернополі?