У “Тойоти”, яка врізалася у ВАЗ і вбила людину, був тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільській облдержадміністрації

Поділитися

У “Тойоти”, яка врізалася у ВАЗ і вбила людину, був тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільській облдержадміністрації. Але пізніше нібито машину повернули приватній структурі, повідомляє УМВС України в Хмельницькій області.

Нагадаємо, 31 грудня 2011 близько 20.15 годин в Чемеровецькому районі поблизу села Вільхівці водій автомобіля “Toyota Land Cruiser”, рухаючись по автодорозі “Гусятин – Городок”, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в “ВАЗ 2109” під керуванням жителя с. Вільхівці. В результаті ДТП 27-річний водій “ВАЗу” та його 54-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були госпіталізовані. Ще один пасажир “ВАЗ 2109”, житель міста Гусятин, 1959 року народження, від отриманих травм помер на місці події.

Сьогодні у Гусятині відбувся похорон. З місцевої лікарні, з відділу травматології, на похорон прийшла дружина загиблого.

Водій автомобіля “Toyota” після ДТП з місця пригоди зник. В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що на цей транспортний засіб був виписаний тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільської обласної держадміністрації. За попередніми даними, автомобіль, який належить одній з комерційних структур, деякий час перебував у користуванні Тернопільської ОДА, але договір оренди був розірваний нібито напередодні аварії – 26 грудня. Машину повернули власникам. За словами голови Тернопільської ОДА машина належить банку. За неофіційною інформацією, нібито автівка «проходила» через Приватбанк.

Як повідомляють ЗМІ, на цьому автомобілі раніше їздив тернопільський губернатор Валентин Хоптян, однак він заперечує, що був в машині під час аварії.

Зараз працівниками УМВС України в Хмельницькій області вже нібито встановлено особу водія, підозрюваного у скоєнні ДТП. Розслідування обставин ДТП триває.

У Тернополі розпочався набір в школу політичних лідерів

Святкове богослужіння в честь Святого Амфілохія відбудеться 8 січня