У заліщицькому училищі здається в оренду гараж

Поділитися

РВ ФДМУ по Тернопільській області пропонує в оренду  об’єкт державної форми власності: вбудоване нежиле приміщення гаража площею 26.6 кв. м, що знаходиться у місті Заліщики Тернопільської області.

Мета використання об’єкта: встановлення котла для здійснення теплопостачання адміністративно-навчальних та житлових приміщень ДПТНЗ „Заліщицьке вище професійне училище” з використанням альтернативних видів палива. Термін оренди – 5 років.

Регіональне відділення, виконуючи завдання, визначені Національним планом дій щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки „Заможне суспільство, конкурентноспроможна економіка, ефективна держава”, виступає орендодавцем майна державної форми власності і має намір передати в оренду об’єкт, щодо якого надійшла заява.

Детальнішу інформацію щодо об’єкта оренди можна отримати в РВ ФДМУ по Тернопільській області за телефоном (0352) 52-36-38 та у газеті „Відомості приватизації” (№50 від 28.12.2011).

Заяви про оренду об’єкта приймаються до 13 січня 2012 року за адресою: 46008,  м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11, РВ ФДМУ по Тернопільській області.

Начальник управління торгівлі бачив Хоптяна на смертоносному джипі у день аварії, хоча оренда іномарки завершилась нібито 26 грудня

28 лютого у Тернополі – світова легенда Національного балету Грузії «Сухішвілі»