Вибори на носі! Щоб хоч чимось запам’ятатись тернополянам, Тягнибок побігає за м’ячем. У Львові “свободівець” непрохідний?

Поділитися

Кубок голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди буде розіграно найближчої суботи, 21 січня, в СК «Політехнік». Участь у турнірі візьму п’ять команд.

– У рамках відзначення в Тернопільській області 100-річчя від Дня народження провідника ОУН Ярослава Стецька в Тернополі 21 січня пройде турнір з міні-футболу між командами обласних рад сусідніх областей, – повідомив «Номер один» директор комунальній установі «Тернопільська обласна школа вищої спортивної майстерності»  Олег Любінський.

Планується, що до нашого міста приїдуть команди з Львівської, Івано-Франківської та Рівненської обласних рад, на правах господаря гратиме колектив Тернопільської обласної ради. Окрім того, на турнір запрошена команда тернопільських журналістів.

З відомий особистостей на поле обіцяють вийти депутат Львівської облради Олег Тягнибок, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда та багато інших.

Оперативники обласного відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків затримали за збут психотропної речовини 25-річного тернополянина

Комульні служби Надала не справились з першим снігом на дорогах