12 лютого – день відкритих дверей тернопільського кооперативного торгово-економічного коледжу

Поділитися

Початок зустрічі о 11 годині.

За 51 рік своєї діяльності коледж підготував понад 17 тис. спеціалістів, в т.ч. на стаціонарній формі навчання – понад 10 тис. чол., на заочній – 7,5 тис. чол., а також більше 6 тис. випускників робітничих професій.

Підготовку цих фахівців здійснює педагогічний колектив, що складається з 62 досвідчених викладачів: серед яких 18 нагороджено знаком “Відмінник споживчої кооперації”, 5 викладачів-методисів, 8 викладачів вищої категорії; викладачі коледжу неодноразово відзначалися грамотами, грошовими винагородами Міністерства освіти, Укоопспілки, правління Тернопільської облспоживспілки.

Коледж акредитований за статусом вищого навчального закладу освіти першого рівня і отримав Ліцензію і Сертифікат Міністерства освіти України на право освітньої діяльності (Ліцензія серія АВ №328952 видана 26.07.07р.)

Своє п’яте десятиріччя коледж зустрічає з упевненістю у майбутньому, яка базується на досягненнях, традиціях, зформованих попередниками і які педколектив продовжує та розвиває.

Тернопільський політех виконає передвиборчі обіцянки Заставного і Надала та, можливо, відродить “Ватру”

Тернопільський національний економічний університет у якомусь рейтингу на 5 місці. А ви як сприймаєте цю “лабоду”? (опитування)