Авантюрна поїздка на Ай-Петрі

Поділитися

  Минулої неділі біля сімферопольського готелю «Москва» працівники ДПС за порушення Правил дорожнього руху зупинили автобус «Мерседес Спринтер», салон якого був повністю заповнений пасажирами.

   Крім того, що у водія не було жодних дозвільних документів для перевезення людей, він ще й перебував за кермом в нетверезому стані.

Одна з пасажирок, коли дізналася, що водій відсторонений від керування, пояснила інспекторам, що автобус для екскурсійної поїздки на Ай-Петрі вони замовили в однієї з Севастопольських фірм через Інтернет.

«У зв’язку з тим, що на Ай-Петрі була лавинонебезпечна обстановка, нам порадили їхати на Ангарський перевал і ми погодилися. По суті справи ми вплуталися в авантюрну пригоди, бо сіли в автобус до незнайомих людей», – пояснила співрозмовниця.

Документи перед поїздкою ніхто не перевіряв і на стан водія також ніхто не звернув увагу. Після оформлення протоколу на нетверезого водія, інспектори ДАІ організували пасажирам інший екскурсійний автобус для подальшої подорожі.

   Ця історія закінчилася для пасажирів більш-менш благополучно, якщо не вважати невеликий вимушений простій. Людям пощастило, що інспектори зупинили автобус до початку гірської дороги з серпантинами, де до цих пір дорожні умови залишаються складними.

   Державтоінспекція між звертається до організаторів різноманітних екскурс іонних подорожей: щоб бути впевненими у безпеці своїх клієнтів, не користуйтеся послугами випадкових фірм.

 

29 лютого 2012 року

Прес-служба Управління

ДАІ МВС України

Громадські слухання щодо Почаївської лаври (відео)

Міністр внутрішніх справ катався по Тернополю із почестю