«Доктора Хауса» закривають

Поділитися

Канал Fox повідомив, що восьмий сезон «Доктора Хауса»/ House M.D. стане останнім. Таким чином продюсери серіалу вирішили поставити крапку (чи три крапки), доки лікар-мізантроп ще всім не набрид.

«Отже, нарешті, всі у «Хаусі» грандіозно попрощаються з аудиторією та один з одним із більшою кількістю сліз, аніж ми ми звикли бачити раніше, проте і з відчуттям великої вдячності за цю грандіозну пригоду, до якої вони були причетні протягом останніх восьми років. Якщо це шоу продовжуватиме жити десь, з кимось, у чиїйсь пам’яті – це буде дорогоцінним здобутком для нас, здобутком, про який ми завжди пам’ятатимемо», – цитує творців серіалу The Washington Post.

 

На думку продюсерів, Хаус повинен залишитися загадковим персонажем до останнього і «щезнути до того, як закінчиться вечірка».

 

«Доктор Хаус»/ House M.D дебютував 16 листопада 2004 року на каналі Fox. Роль Грегорі Хауса принесла Хью Лорі (Hugh Laurie) два Золотих Глобуси – у 2006 та 2007 році.

 

Один з акторських складів команди Хауса. Фото: Jootix.

 

Наприкінці минулого, сьомого, сезону серіал залишила виконавиця однієї з головних ролей Ліза Едельштейн (Lisa Edelstein), яка грала керівника лікарні Прінстон Плейнсборо та кохану жінку Хауса Лізу Кадді. Своє довго зважуване рішення залишити серіал вона пояснила бажанням рухатися далі та вийти за рамки образу, який став настільки сильним, що поставив під загрозу її кар’єру – Едельштейн не хотіла залишитися актором однієї ролі.

 

Прихильники неодноразово відзначали, що у восьмому сезоні їм не вистачає романтичної лінії, без якої образ головного героя став неповним, а сам Лорі у інтерв’ю Radio Times розповів, що восьмий сезон він особисто бачить як завершення серіалу.

На Прикарпатті шахраї від імені СБУ вимагають кошти через Інтернет

Великий бізнес зацікавлений у розвитку малого та середнього підприємництва – заявив уродженець Тернопільщини, мільярдер Дмитро Фірташ