Молода мама через Фейсбук випросила в Азарова… дрова

Поділитися

Сьогодні на засіданні уряду прем’єр-міністр Микола Азаров повідомив, що днями на його сторінку в Фейсбуці надійшло повідомлення, яке дуже сильно його вразило. Звернулася до Прем’єр-міністра молода мама з Чернівецької області.

«Знаєте, чого вона просила у Прем’єр-міністра?.. Дров, щоб обігріти стару хату, в якій батьки рятують хвору дитину. Мороз, замети, нікому до людей немає діла. Сім’я бідує, батько був на заробітках в Москві, вдома роботи не знайшов», – повідомив Глава Уряду.

При цьому він зауважив, що ці люди навіть не зверталися до районної адміністрації чи до органів соціального захисту, бо були переконані, що їм не допоможуть: «Звичайно, після дзвінка з Києва і обласна, і районна адміністрація кинулися на допомогу: і дрова привезли, і лікаря для дитини, і на облік як соціально незахищену родину взяли».

За словами Миколи Азарова, ця ситуація вразила його до глибини душі. «Це абсурд: в 21 сторіччі в центрі Європи так вирішувати проблеми. Інтернет дозволив з гірського села достукатися прямо до Глави Уряду, а до місцевої влади люди навіть не стукають… Мені дуже гірко, я просто шокований», – сказав він. Про це йдеться на урядовому порталі.

Дружина загиблого Олександра Луня пообіцяла розповісти, хто був за кермом автомобіля губернатора Тернопільщини

У Мельниця-Подільському інтернаті катували учня