Дружина загиблого Олександра Луня пообіцяла розповісти, хто був за кермом автомобіля губернатора Тернопільщини

Поділитися

Дружина загиблого у VIP-аварії на Хмельниччині Олександра Луня з переломами ключиці та обличчя наразі лежить в лікарні.

Жінка зізнається, що пам’ятає, хто був за кермом, і обіцяє все розповісти, як тільки одужає. Але поки відмовляється говорити, пише ахметівська газета «Сегодня».

Після зіткнення автомобіля Toyota Land Cruiser губернатора Тернопільщини Валерія Хоптяна з автомобілем ВАЗ полетіли міліцейські голови. Як відомо, МВС звільнило начальника міліції Тернопільської області Федора Бортняка (ще раніше він сам написав рапорт на звільнення).

У міліції кажуть, що в той передноворічний вечір за кермом губернаторського джипа був високий міліцейський чин. Опоненти Хоптяна наполягають, що в машині таки був він сам. За інформацією нардепа-бютівця Василя Деревляного, за пару годин до аварії губернатор проводжав старий рік з підлеглими в одному з ресторанів Тернополя. Сам Хоптян, бреше, що в момент аварії їхав на Київ у своєму особистому авто Suzuki.

Як відомо, 31 грудня 2011 року у Хмельницькій області автомобіль Toyota Land Cruiser зіткнувся з автомобілем ВАЗ. Один пасажир ВАЗа загинув, водій та інший пасажир травмовані. Водій автомобіля Toyota з місця події зник. 1 січня 2012 року у ЗМІ з”явилася інформація, що у Toyota Land Cruiser нібито перебував голова Тернопільської ОДА Валентин Хоптян, який разом зі своєю дружиною їхав на Новорічні свята у Чемеровецький район Хмельницької області. Наступного дня прес-служба Тернопільскої ОДА спростувала цю інформацію і наголосила, що Хоптян разом із дружиною з 31 грудня знаходився у родичів на Київщині, повідомляє sprotiv.org

У Тимошенко гастрит і алергія на яйця

Молода мама через Фейсбук випросила в Азарова… дрова