Проведуть освітній тренінг «Підвищення правової освіченості педагогів» в Тернопільській області

Поділитися

7 лютого 2012 року о 9:30 (за адресою: м. Тернопіль, вул.  Громницького 1, санаторій-профілакторій «Освітянин») відбудеться навчальний тренінг для педагогів Тернопільської області. Організація заходу, участь педагогів в освітньому тренінгу та залучення кваліфікованих тренерів забезпечуватиметься за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродженя».

 

 

Під час тренінгу планується підвищити правову обізнаність педагогів Тернопільщини через вивчення таких навчальних модулів:  «Етичні права і норми в педагогіці», «Огляд правових проблем, які сьогодні актуальні для педагогів», «Конвенція про права людини та погляд на них з точки зору педагогіки», «Світові норми і вітчизняні нововведення в освітньому законодавстві», «Трудові відносини – педагогічні колективи». Кожний учасник заходу матиме можливість отримати фахову правову консультацію через розгляд юридичних проблем педагогів та індивідуальне спілкування з правниками.

Метою тренінгу є підвищення рівня знань педагогів з питань прав людини, освітнього, трудового, інтелектуального й інших дотичних до професійної діяльності педагогів галузей права.

До участі в освітньому заході запрошено 20 педагогів Тернопільської області, представників обласних та міських управлінь освіти, а також представники Івано-Франківського та Тернопільського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

 

Попередню акредитацію журналістів здійснюватиме голова БХФ «Солідарність», Андрій Микитин. Для попередньої акредитації просимо звертатись за наступними контактами: тел. 050-3730236, stanislau-if@ukr.net.

 

 

*           *           *

 

Дисклеймер:

 

Метою проекту «Права педагогів будуть захищені!», що здійснюється  БХФ «Солідарність» за підтримки Освітньої програми Міжнародного фонду “Відродження”  є «Підвищиення правової обізнаності 1000 педагогів України через впровадження  навчальних модулів та практичних освітніх ресурсів з права для педагогів»

 

Детальніше про програму: www.irf.ua.

Військову підготовку проходитимуть студенти лише 33 вишів України: у Тернополі – лише в медуніверситеті

Білокриницький розсадник відзначено на всеукраїнському рівні