Роман Безсмерний про шанси та перспективи Валентина Наливайченка стати народним депутатом від Тернопільщини

Поділитися

Відомий політик та науковець Роман Безсмертний прокоментував тернопільській інтернет-газеті «Про все» наскільки оцінює шанси Валентина Наливайченка стати народним депутатом України від Бережанщини.

«Про все» цікавилось чи не доцільніше пану Валентину очолити список партії? Або спробувати свої сили у рідному Запоріжжі, як про це говорять його опоненти. Адже вибори ще не почались, а деякі тернопільські політики з КОДу кажуть, що Наливайченко нібито розколює опозитційні сили

–          Це справа самого п.Наливайченка. Йому робити вибір,- вважає Роман Безсмертний.  Йому вирішувати. Тут справа така, коли навіть просять десь балотуватись, всеодно йому вибирати. Щодо списку? Нині говорити зарано… Ще все може змінитись. Списки, округи, умови виборів, закон все це знаходиться в стані трансформації. Щодо КОДу та інших учасників перегонів? Не виключаю ще і серйозних, а можливо і карколомних змін у складі. І це може бути покликане змінами у Законі. З моєї точки зору ще зарано роздавати дефирамби чи записувати до ворогів.

 

17 лютого 1664 року загинув Іван Богун, видатний сподвижник Богдана Хмельницького, полковник вінницький

Михайло Ратушний у роздумах перед відвідинами Збаражчини, Кременеччини та Шумщини