Що хоче почути від нас роботодавець?

Поділитися

На це та інші запитання, шукали відповідь безробітні Тернопільського міськрайонного центру зайнятості в рамках семінару з техніки пошуку роботи. Щодня   Анатолій Чорній, головний спеціаліст відділу активної підтримки ТМРЦЗ, проводить такі заняття. «Удосконалюй методи пошуку роботи» – за цією назвою ховаються численні  нюанси спілкування шукачів роботи з потенційними роботодавцями.

Співбесіда – це важливий етап пошуку нової роботи! Досить часто успіх залежить від самого пошукача: як себе поводити, про що варто запитувати, власна самопрезентація, як справити гарне враження… Оволодіти мистецтвом співбесіди з роботодавцем може кожен.

У пригоді безробітним став «Органайзер пошуку роботи». Ті, хто скористався цим подарунком служби зайнятості, не приховують захоплення:

«Досить корисний подарунок! Що потрібно робити, як не допускати помилки, як готуватись до співбесіди – я скористався цією інформацією. З найкращими побажаннями!..» (Левчак З.Т.)

«Органайзер приємно здивував мене! Цікаво було читати не тільки мені, а й членам моєї родини: якісний папір, хороші ілюстрації, змістовне наповнення… Деякі аспекти стануть мені у пригоді в майбутньому. Тому я збережу його у своїй бібліотеці. » (Вишовська О.М.)

Від початку цього року близько 400 осіб взяло участь у заходах такого характеру.

Міністр внутрішніх справ катався по Тернополю із почестю

Працівники ДАІ Буковини та карного розшуку розкрили аферу з псевдовикраденням автомобіля…