Сьогодні кінцевий термін подання підприємцями декларації за 2011 рік

Поділитися

Платник податків зобов’язаний за кожний встановлений Податковим кодексом звітний період подавати податкові декларації щодо кожного окремого податку, платником якого він є, відповідно до цього кодексу незалежно від того, чи провадив такий платник податку господарську діяльність у звітному періоді.

Для платників податку на доходи фізичних осіб – підприємців податкова декларація за календарний рік подається впродовж 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року. Таким чином, 9 лютого цього року – граничний строк подання підприємцями декларації за 2011 рік.

Нагадаємо, що податкова декларація подається за вибором платника податків в один із таких способів:

а) особисто платником податків або уповноваженою на це особою;

б) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;

в) засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.

У разі надсилання податкової декларації поштою, платник податку зобов’язаний здійснити таке відправлення на адресу відповідного органу державної податкової служби не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного строку подання податкової декларації, а при поданні податкової звітності в електронній формі, – не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає такий граничний строк.

 

Сектор взаємодії із ЗМІ та громадськістю

ДПС у Тернопільській області

Мільйонерів на Тернопільщині більшає як грибів після дощу

У Тернополі світлофори здають в … оренду!