Тернополянка Галина Живко шукає правду вже у Президента України

Поділитися

                Президенту України

                                                                                  ЯНУКОВИЧУ В.Ф.

                                                          Копія:              Всім установам і організаціям, до яких я

                                                                                   Звертаюся  з 13.07.1999 року, а також

                                                                                   Засобам масової інформації

                                                          Копія:              Народним депутатам Верховної Ради

                                                                                   України, Комітетам, а також головам

                                                                                   Фракцій, які подавали запити в ГП Украї-

                                                                                    ни, МВС України, прокурору Тернопіль-

                                                                                    ської області.

                                                         Копія:                Прокурору Тернопільської області

                                                                                    МЕЛЬНИЧУКУ І.І.

                                                         Копія:                т.в.о. начальника управління ВС України

                                                                                    В Тернопільській області

                                                                                    САКУ В.М.

                                                                                    Живко Галини Леонівни

                                                                                    Бандери,94/68, м.Тернопіль, 46013

                                                                                    (0352) 240237

 

                                                 З  В  Е  Р  Н  Е  Н  Н  Я

 

      У мене на руках є багаторічні формальні відписки  чиновників облдержадміністрації,

Прокурорів  Тернопільського району, міста, області та Генпрокуратури,  які не відповіда- ють суті моїх звернень і поданих доказів, на які не реагують, а перекручують і покривають.

      Я, заявник, громадянка своєї  ДЕРЖАВИ, неодноразово просила письмово особистого прийому високопосадових осіб нашої ДЕРЖАВИ, а також не порушувати мої права,  пере- адресовуючи  звернення  для розгляду в той орган і тим особам, які я оскаржую, ( що робиться  впродовж багатьох років працівниками Генпрокуратури і МВС України , а також Адміністрацією Президента), а взяти до перевірки апаратом Генпрокуратури  і   Міністерством ВС України, згідно Закону «Про звернення громадян» в моїй присутності .

       Проте, вищевказані посадовці,  і працівники  правоохоронних органів, судів, держав- ної влади  нашої області прикривають злочини. Ведуть боротьбу з моєї сім»єю, включаю- чи всі свої можливості і фантазію.

       Вищевказані органи, надали можливість пограбувати мою сім»ю, яка в результаті кримінального злочину втратила єдиного годувальника, і з їхньою ж  «допомогою», зали- шилася без засобів до існування, морально і матеріально познущатися над живими і мерт-вими.

       Підставою моїх первинних звернень були вимоги до працівників правоохоронних органів належно розслідувати кримінальну справу,де мій чоловік Живко Андрій Олексі- йович був потерпілим в результаті нанесення йому тілесних ушкоджень 13 липня 1999 р., продавцем пивбару, в результаті отриманої травми, помер 24 вересня 2000 року. Після його смерті, потерпілою визнали мене. Справа закривалася 7 разів.

        Вважаю, що були мотиви для спланованого вбивства, так як Живко Андрій Олексійо-вич був одним із співзасновників  ТзОВ «АСКО», що займалося ремонтом легкових авто-мобілів. Там він пропрацював 27 років, вклав три майнові сертифікати і доплатив гроши-ма (свій і двох синів 1971 р.н. і 1988 р.н.).Неодноразово мене чоловік попереджав, що йде загроза його життю.

       У 2005 році, це товариство «викупив» за безцінь депутат Тернопільської міськради Стасишин Б.І., а поскільки ми  не були згодні з цим шахрайством, чоловіка було позбав-лено життя, а нас всього, що йому належало. Жодної копійки дивідендів ми  не отримали. Питання по суті не вирішено до сьогодні, належне нам не повернуто, винні до відповідальності не притягнуті.

        Жодна перевірка з 2001 року не шукала і не збиралася шукати по даному факту порушень, і не вбачала , що з ТОВ, виключений вже 5 років покійний співзасновник, вете-ран праці, ін..2-ої групи, в результаті кримінального злочину,  (і що майно, в яке Живко А.О.,  віддав більшу половину свого життя , по ЗАКОНУ належить його дітям, а дітям  СТАСИШИНА), неповнолітній без дозволу опікунської ради, і інв.. 2-ої групи з дитин-ства. 2 рази закривалася кримінальна справа.  У розгляді позову на прокуратуру міста мені відмовлено.

       Після передчасної смерті  Живка Андрія Олексійовича, неповнолітній наш син Живко Максим Андрійович, успадкував ½ майна свого батька в с.Плотича Тернопільського району.

        У 2007 році нам зателефонували із с.Плотича, що голова сільради ЧУПИК Степан Степанович, (який на той час вже мав 2 кримінальні справи), вступив в змову з «родичами

Мого покійного чоловіка Коніцькими,   свідомо видавав без відома  іншого співвласника незаконні рішення в користь Коніцької  Ганни Олексіївни, яка є також співвласником ½,  що  сприяло їй заволодіти всім майном. Сільрада неодноразово фальсифікувала довідки, по господарські книги, ставили на них печатки з Гербом нашої Держави і підроблені копії подавалися до позовів в суд.

       Мною особисто було виявлено і зібрано всі письмові докази порушень прав мого сина як співвласника, положено під час особистих прийомів на столи всім  чиновникам нашої області і Тернопільського району, тоді з»явилися позови до суду про усунення мене, Живка Максима і покійного Живка Андрія від спадщини. Позови подавалися навіть з копіями документів на майно Живка Максима, які розглядалися  Тернопільським міськ-райсудом  з 24.01.2008 по 07.04.2010. БТІ, нотконтора, сільрада носили в суд, що тільки могли, щоб прикрити свої злочини – переоформлення майна і земельної ділянки. 5 разів відмовлено в порушенні кримінальної справи проти посадових осіб Плотицької сільради прокуратурою Тернопільського району.

        Голова Тернопільського міськрайсуду  МАГДИЧ, на моє звернення, щодо суду над покійником, відповів, що він не розуміє, що я хочу ???

        Неодноразово я зверталася до голови Тернопільського міськрайсуду з приводу зник-нення із цивільних справ, одних документів і появу інших, відповідно до моїх звернень, які не розглядалися  прокуратурою, а гуляли по різних установах, поки в суді  підтасовували  доповнення і уточнення. Усували від спадщини  судді Тернопільського міськрайсуду – БАГРІЙ – 2 рази, ЮРДИГА –  2 рази, ПРОЦЬКО.

        В жовтні-грудні 2011 року я в архіві суду переписала  кожен аркуш всіх справ, які розглядав Тернопільський міськрайсуд , де виявила переписані протоколи,  знову  вкладені  нові документи, з»явилися навіть дублікати на майно Живка Максима.

       В Тернопільському районі покривали – голова РДА – БОЛЄЩУК, його заст.. – БОБЕРСЬКИЙ – сьогодні заст. Голови облради, начальник районного ДЕРЖКОМЗЕМУ – ДЕРЕВ»ЯНИЙ. – відписок 15. з січня 2008 року – облдержкомзем – 10 (ВОЛЯК. МУЦ, ГОЛИК), Держземінспекція – 5 (БЕЗКОРОВАЙНИЙ), архітектура – 3 (АВДОНІН), прокуратура Тернопільського району – 10 (МАКСИМИК, БЕЗКОРОВАЙНА, МАТІЄК), області – 20 (ЛЮШНЕНКО, ГУЛЕВСЬКИЙ, КОМУНІЦЬКИЙ), а щоб продовжити  тяганину. Прокуратура Тернопільського району в березні 2008 року   «відправила» моє звернення до РВ ВС України, яке надало мені 8 відписок (виконували Хавро, Росіцький). Прокуратура району до розслідувалася, що визнала мене і мого сина  свідками.

Як тільки я почала скаржитися на неправомірні дії посадових осіб П лотицької  сільради, нас почали тягати по судових процесах, в яких  усувають не тільки від спадщини мене, мого сина та покійного чоловіка, (якому суддя Всевишній з 24.09.2000 р, а не Тернопіль- ський міськрайсуд), а почали судити одночасно за комунальні послуги,  рішення  ІМЕНЕМ УКРАЇНИ , вдові, пів сироті-студентові , виносилися навіть заочно,  за !5 років,Ухвали виносилися на протязі 10 днів, було навіть по 2 засідання в день (щоб життя  вдові медом не видалося). Виконавча, не звертаючи уваги, що я по можливості погашаю заборгованість, заново звернулася до ПФ м.Тернополя  стягнути з моєї в 456 гр. соцдопо-моги 20%. Позови почали з»являтися навіть за 2000 рік. Нас почали викликати ще й в прокуратуру міста, повторно звертатися до суду, на що  не реагувала , ані влада області, міста і прокуратура до якої я зверталася неодноразово.Прокуратура побачила, що непов-нолітній і його покійний батько не сплатили ком послуги, а що позбавлені всього майна, зі всім погодилася.

       Рішення по ком послугах  вдові-пенсіонерці, пів сироті-студенту і інв..2-ої групи з дитинства, виносили судді  в 100% + всі послуги суду  – ПІДЛІСНА. ТИХА, ШУЛЬГАЧ,

Судді  Тернопільського Апеляційного суду  – БЕРШАДСЬКА, КОЗАК, ШЕВЧУК, до якого тепломережі зверталися  3 рази . На сьогодні тепломережі дописали мені  за 2 роки при кожномісячній  сплаті за їхні «послуги» – майже 6 тисяч грн.. і знову  пригрожують судом.

        Чотири роки я не можу добитися перерахунку наших соціальних виплат в пенсії, відповідно до стажу і зарплат. Не можу отримати пояснення від працівників ПФ та п.Коломийчука, як був оформлений мій  чоловік на  пільгову пенсію по 2-му списку в 55 років при стажі 36 років без довідки про зарплату, і на основі яких документів оформляли неповнолітнього Максима на пенсію по втраті годувальника, що помер від загального захворювання, Якже всі прокурори і ін.. не вбачають, куди зникла пенсійна справа Живка А.О. по другому списку разом з довідкою про зарплату. Так же позникали і мої та старшого сина документи.

       На мої звернення державні органи не реагують, надсилають відписки, що ніхто не порушив наших прав і надалі втягують в переписку. До ХОПТЯНА – більше 10-ти звернень, 2 особистих прийоми і жодної відповіді за його підписом. До  ОДА з 2008 року більше 30 звернень – відписки, до голови облради – КАЙДИ з 2009 року   – 10 звернень – відписки. Чиновники та правоохоронні органи, суди надсилають формальні відписки не тільки мені, але й  високопосадовим особам нашої Держави, в т.ч. і депутатам ВРУ.

       Тяганина вчинена працівниками Генпрокуратури, Міністерства ВС  і чиновниками Тернопільської області, надають мені всі підстави вважати, що вони особисто з 13.07.1999 року приймають активну участь в приховуванні злочинів та осіб, які їх вчинили. Такими діями, а фактично бездіяльністю підтверджують обставину в моєму розумінні, своє прагнення до наживи і матеріальної вигоди, знущаючись над моєю сім»єю.  Покривають зацікавлені прокурори нашої області ГУЛЕВСЬКИЙ, КНОЛЬ, МАКСИМИК (колишній працівник облпрокуратури, який приймав активну участь в тяганині по розслідуванню кримінальної справи по моєму чоловікові). Сьогодні  заст.. прокурора Тернопільського району, взяв «шефство» над моїм сином пів сиротою по усуненню від спадщини, а також вічний прокурор нашої області  ЛЮШНЕНКО. Начальник слідчого управліня УВС БОД- НАРЧУК, який з 1999 року розслідує кримінальну справу по моєму чоловікові, його заст.. БОГОМОЛ. Слідчий ЛЕБЕДИК, а також інші заст..нач. обласного УВС.

      Оскільки я вдова-пенсіонерка, з 24 вересня 2000 року  тягну ярмо вдови, не маю можливості забезпечити собі відповідний юридичний захист (5 адвокатів бралися «захи-щати» нас в .ч. 2 «свободівців»), не можу добитися особистого прийому високопоставле-них осіб нашої ДЕРЖАВИ, а місцеві чиновники і е збираються врішувати проблеми, які самі породили , а продовжуть тяганину і знущання . Не можу побороти корупцію, бездіяльність і кругову поруку, що призвело до небезпечного життя моєї сім»ї, тому

                                         П  Р  О  Ш  У:

1/ розглянути і поставити моє звернення на особистий контроль;

2/ прийняти мене особисто;

3/ депутатів Верховної Ради України прошу. винести на сесію Верховної Ради України

    Депутатський запит до Президента України, голови Верховної Ради України, Генераль-

    Ного прокурора України, МВС України, СБУ, щодо захисту  Конституційно-громадян-

    Сяких прав моєї сім»ї, припинити знущання, беззаконня.

4/  надати юридину допомогу, забезпечити особистий прийом Генеральим прокурором і

    Міністром Внутрішніх Справ України;

5/ поновити і завершити досудове слідство по кримінальній справі  № 1176446, яка закри-

    Та слідчим управлінням Тернопільського УВС – 7 разів; винних в тяганині притягнути

    До відповідальності;

6/ поновити і завершити досудове слідство по прокурорській кримінальній справі, стосов-

    Но ТзОВ «АСКО», яка безпідставно закрита прокуратуро міста; 2 рази; винних притяг-

    Нути до відповідальності;

7/ поновити і завершити досудове слідство по прокурорській кримінальній справі, стосов-

    Но посадових осіб Плотицької сільради Тернопільського району, яка безпідставно зак-

    Рита прокуратурою Тернопільського району 5 разів, винних притягнути до відповідальності;

8/ всю перевірку проводити в моїй присутності з відписками і наглядовими справами

    Обласної прокуратури, згідно із ЗУ «Про звернення громадян» ст..18.Всіх, хто причетний до тяганини, знущаня і рейдерства, прошу притягнути до відповідальності.

За останню добу в Тернопільській області внаслідок переохолодження травмовано 7 людей, з них одна дитина

У Тернополі визначатимуть топ-10 молодіжних лідерів 2011 року