Тимошенко у колонії шитиме шапки-вушанки і буде заробляти 1500-2000 гривень

Поділитися

Керівництво Качанівської колонії розглядає питання про залучення екс-прем’єра Юлії Тимошенко до праці.

Про це в ході брифінгу заявив перший заступник начальника управління Пенітенціарної служби в Харківській області Євген Бараш, повідомляє “Харків.Коментарі”.

“Наявність будь-яких медичних протипоказань у в’язнів визначає лікуючий лікар, після чого видає довідку про те, чи може людина працювати. Потім засуджений проходить курс лікування доти, доки не зможе взятися за роботу”, – сказав Бараш.

Також він підкреслив, що сусідка Тимошенко в колонії працює, а статус засудженої дозволяє їй перебувати з екс-прем’єром в одній камері.

Водночас у прес-службі Управління пенітенціарної служби Харківської області заявили, що з боку Тимошенко було звернення до керівництва Качанівської колонії щодо тимчасового незалучення її до праці.

За інформацією відомства, Тимошенко просить не залучати її до робіт на час ознайомлення з матеріалами справи, до 28 березня 2012 року.

Качанівська колонія відома своїм цехом шиття. Засуджені, які займаються шиттям, отримують близько 1500-2000 гривень на місяць. Зокрема, тут шиють формений і робочий одяг, сорочки, постільну білизну, шапки-вушанки та мішки.

У Тернополі виставлено в оренду на три роки кафе на залізничному вокзалі

У Тернополі 24 лютого доба знову матиме 40 хвилин